Η συλλογή Max Mara The Cube - Cameluxe είναι συνώνυμο της πολυτέλειας

Η συλλογή Max Mara The Cube - Cameluxe είναι συνώνυμο της πολυτέλειας

Η Max Mara είναι συνώνυμη με την καμηλότριχα. Για δεκαετίες, τα θρυλικά παλτό του οίκου έχουν δημιουργηθεί από αυτή την βιώσιμη ίνα που συλλέγεται από την καμήλα καθώς πέφτει φυσικά.

SS22 MAX MARA THE CUBE CAMELUXE ADV IMAGES 1 copy

Ωστόσο, μόλις κοπεί το πατρόν, δείγματα της πολύτιμης αυτής καμηλό τρίχας παραμένουν αχρησιμοποίητα. Η ανακύκλωση της περίσσειας αυτής ποσότητας δίνει ζωή στο Cameluxe, ένα εξαιρετικά πολυτελές υλικό που χρησιμοποιείται για επένδυση για τη νέα γενιά του The Cube (Το αρθρωτό σύστημα των μπουφάν της Max Mara). Οι καμηλότριχες μετατρέπονται σε πολύ λεπτές ίνες και στη συνέχεια αναμειγνύονται με ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Κατασκευασμένο στην Ιταλία, το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική επένδυση - μια αόρατη πολυτέλεια, για προστασία από τα στοιχεία της φύσης.



SS22 MAX MARA THE CUBE CAMELUXE ADV IMAGES 8


Το Cameluxe αμφισβητεί τις συμβατικές αντιλήψεις για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην παραγωγή μόδας, επανατοποθετώντας πολυτελή υλικά που διαφορετικά δε θα είχαν χρησιμοποιηθεί, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, την παραγωγή απορριμμάτων, τη χρήση νερού και τις εκπομπές CO2. Πιστοποιημένο από το Textile Exchange ότι πληροί το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης, το Cameluxe προσθέτει ένα νέο σημείο συζήτησης στο συνεχή διάλογο για τη βιωσιμότητα της μόδας.

Η συλλογή Max Mara The Cube - Cameluxe είναι διαθέσιμη στο ομώνυμο corner στο attica CityLink και attica Golden Hall και στις Max Mara Boutique.



https://dilfashiongroup.com

@DilFashionGroup

@dilfashiongroup