Δέκα fashion throwbacks που απολαύσαμε στο «And Just Like That»

Sabine Camhi
Δέκα fashion throwbacks που απολαύσαμε στο «And Just Like That»

Από τα μπλε Manolos μέχρι και τα αξεσουάρ με λουλούδια, αυτά είναι μερικά items που ταξίδεψαν από το «Sex and the City» στον κόσμο του «And Just Like That»!

Όπου και να πηγαίνει η Carrie Bradshaw, την ακολουθούν όλοι φανατικοί οπαδοί της μόδας και φυσικά, το ενδιαφέρον αυτών των fashion lovers για την γκαρνταρόμπα του «And Just Like That», του πολυαναμενόμενου reboot του Sex and the City, είναι πολύ έντονο.

Ο υπέροχος συνδυασμός της μόδας «του τότε» με της μόδας «του τώρα»

Καθώς τα κορίτσια μας βρίσκονται τώρα στο 2021, υπό την καθοδήγηση της costume designer Molly Rogers (ήταν η συνεργάτης της Patricia Field στην αρχική σειρά), ορισμένα staples από την γκαρνταρόμπας τους της δεκαετίας του ’90 κάνουν την επανεμφάνισή τους στη σημερινή πραγματικότητα με τρόπο σύγχρονο και επίκαιρο. Ακόμη και μερικά από αυτά, όπως τα σατέν Manolo γοβάκια με τα οποία ο Mr. Big έκανε πρόταση γάμου στην Carrie στην πρώτη ταινία, που δεν είμασταν σίγουρες αν θα μπορούσαν να επιβιώσουν τις δεκαετίες που μεσολάβησαν στην πόλη του Manhattan όπου όλα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς. Και άλλα – όπως η Fendi baguette τσάντα – που άρπαξε ένας ληστής (στην τρίτη σεζόν του Sex & the City συγκεκριμένα), και μας έκαναν να υποθέσουμε ότι είχε χαθεί για πάντα.

and_just_like_that_premiera9.jpg

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια



Με λίγα λόγια, εφόσον η μόδα έχει πλέον μπει σε ένα sustainable μονοπάτι, τα κορίτσια μας επιβραβεύονται όταν φορούν τα ίδια κομμάτια ξανά και ξανά. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να φοράς ένα vintage κομμάτι και με μοντέρνους συνδυασμούς να το κάνεις να φαίνεται ολοκαίνουργιο. Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να δεις μερικά κομμάτια που ταξίδεψαν από το «Sex and the City» στον κόσμο του «And Just Like That»!

Η ζώνη με τα τρουκς

Μια από τις πολλές σκηνές που η Carrie φοράει αυτήν την ζώνη είναι όταν εκείνη και η Miranda ψωνίζουν για το Halloween και η Carrie την έχει δέσει πάνω από το μπουφάν της. Στο reboot, Carrie την συνδυάζει με ένα φούξια Carolina Herrera shirtdress.



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα υπόλοιπα!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά