Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022

Νατάσσα Σχοινά
Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022

Τα νέα bag trends εξυπηρετούν τις ανάγκες της καθημερινότητας.

«Μόλις βρω μία τσάντα που να μου αρέσει, τη φοράω πάντα. Απλώς δεν αλλάζω τις τσάντες μου. Κυριολεκτικά, βρίσκω μία και μένω με αυτήν», έχει πει η Cara Delevingne, το κορίτσι της μόδας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει το κοινό να την ερωτευτεί και να την ακολουθεί πιστά στο κάθε της βήμα αλλά και στον λογαριασμό της στο Instagram που σήμερα μετράει πάνω από 43 εκατομμύρια followers.

Αυτό για το οποίο ουσιαστικά η Delevingne μιλάει είναι για τα «κολλήματα» που παθαίνεις με ένα fashion item. Πολύ λογικά, βέβαια, καθώς, όταν κάτι σου αρέσει, το συνδέεις με εσένα, με την προσωπικότητά σου, με το image που θες να βγάζεις στον κόσμο. Οι σεζόν, ωστόσο, αλλάζουν κι αυτό σημαίνει ότι νέα ή «παλιά νέα» trends έρχονται για να διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στις κορυφαίες θέσεις της μόδας. Στον τομέα των τσαντών, τα πράγματα έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους.



8 τρόποι που μπορείς να φορέσεις τη mini φούστα για να είσαι super stylish και το 2022!

Τα bag trends που θα μας απασχολήσουν το 2022

Το «μυστικό» όταν επιλέγεις μία τσάντα είναι να σκέφτεσαι ποιον σκοπό εξυπηρετεί. Αν, για παράδειγμα, χρειάζεσαι μία για το γραφείο ή για δουλειές, το πιο πιθανό είναι να επιλέξεις ένα μεγάλο μέγεθος για να σε βολέψει χωρώντας όλα τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσεις. Αν ψάχνεις μία για ένα ποτό το βράδυ, ένα μικρότερο σχέδιο θα εξυπηρετήσει καλύτερα την ανάγκη για πρακτικότητα, αφού κατά πάσα πιθανότητα θες απλώς να τοποθετήσεις το κινητό σου, χρήματα και κλειδιά.

https://www.instagram.com/p/CXbkhGZpjBP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τάσεις, λοιπόν, που θα κυριαρχήσουν μέσα στο 2022 έχουν λάβει υπόψιν τους όλες αυτές τις ανάγκες και περιλαμβάνουν σχέδια που θα εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη, γούστο και διάθεση.

Συνέχισε στην παρακάτω gallery για να δεις τις τάσεις στις τσάντες που δεις στο street style της νέας χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

6 celebrities που άλλαξαν τους στυλίστες τους το 2021 (και καλά έκαναν)!

8 τρόποι που μπορείς να φορέσεις τη mini φούστα για να είσαι super stylish και το 2022!

Λεκέδες από μακιγιάζ στα ρούχα σου; Εύκολα tricks για να τους αφαιρέσεις