Τα 5 fashion trends που θα πρωταγωνιστήσουν στο Instagram feed σου το 2022

Sabine Camhi
Τα 5 fashion trends που θα πρωταγωνιστήσουν στο Instagram feed σου το 2022

Για να κάνεις το 2022 την πιο χρωματιστή, μοδάτη και δυναμική χρονιά μέχρι στιγμής!

Όταν κάνεις scroll στο feed σου στο Instagram, θα πετύχεις συχνά trendy outfits και brands που λατρεύουν τα It-girls. To Instagram είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ανακαλύψεις ποιες είναι οι top τάσεις και brands. Έτσι λοιπόν, αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα fashion trends που θα κυριαρχήσουν στο Instagram το 2022, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Πολλά από τα trends που πρόκειται να δεις στο Instagram φέτος θα είναι η νέα εκδοχή μιας τάσης που πιθανότατα γνωρίζεις ήδη. Μπορείς να αναμένεις να δεις για παράδειγμα την επιστροφή των trucker hats και των UGG boots, καθώς και μια πιο αναβαθμισμένη εκδοχή των camp-core accessories. Μάλιστα, σύμφωνα με trend experts, το κοινό στοιχείο σε όλα τα σύνολα το 2022 θα είναι ο μαξιμαλισμός. Συγχρόνως, οι πιο ευαίσθητοι καταναλωτές θα υποστηρίξουν φέτος περισσότερο από ποτέ brands με handmade items και ανερχόμενους σχεδιαστές καθώς ενσωματώνουν νέα κομμάτια στις γκαρνταρόμπες τους.

(Pro tip: Μπορείς τώρα να χρησιμοποιήσεις το search tool στη σελίδα αγορών του Instagram για να ανακαλύψεις νέα brands που υπάρχουν στην πλατφόρμα).

jean_paul_gauthier_vintage_site_metapwlisis11.jpg

Ο Jean Paul Gaultier κυκλοφορεί vintage υπηρεσία ενοικίασης με iconic items από τα 80s και 90s

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να ανακαλύψεις 5 fashion trends που θα δεις στο feed σου στο Insta φέτος:

Dad Hats

Οι trendsetters του street style, όπως η Sophie Turner, η Kendall Jenner και η Elsa Hosk, έχουν ήδη εντάξει στα σύνολά τους αυτό το headpiece. Αν τα baseball caps δεν είναι του στυλ σου, τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα crochet bucket hat.


https://www.instagram.com/p/CR_n47nMS8A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επαναπροσδιορίζοντας την «πολυτέλεια»

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε να επενδύσουμε σε είδη πολυτελείας θα αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι το όνομα ενός brand δεν είναι αρκετό για να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Πάρε για παράδειγμα τις τσάντες Telfar – δεν είναι απλώς δημοφιλείς, είναι δημοφιλείς λόγω αυτού που αντιπροσωπεύουν (το μάντρα του brand είναι «NOT FOR YOU — FOR EVERYONE»).


https://www.instagram.com/p/CRHGZ0KFv2h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παπούτσια UGG

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κάθε trendsetter από την Paris Hilton μέχρι τις αδερφές Olsen φορούσε μπότες UGG με τζιν μίνι φούστες. Είκοσι χρόνια αργότερα, το brand επανατοποθέτησε αυτά τα «ugly» παπούτσια ως βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που πρέπει να αποκτήσει καθεμία από εμάς. Μοντέλα όπως η Gigi Hadid, η Hailey Bieber και η Kaia Gerber φόρεσαν ασταμάτητα τα UGG παπούτσια τους το 2021. Ακόμη και η Kendall Jenner ξεκίνησε τη νέα χρονιά με UGG μποτάκια.


https://www.instagram.com/p/CY2KkVoh6qm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολυτελή Maximalist Κοσμήματα

Τα κοσμήματα εμπνευσμένα από την Y2K μόδα όπως τα κολιέ με χάντρες και τα chunky δαχτυλίδια, θα συνεχίσουν να είναι τάση το 2022, αλλά προετοιμάσου για μια πιο πολυτελή εκδοχή αυτών των σχεδίων.

Vintage & Thrifted Μόδα

Η ζήτηση για μεταχειρισμένα και vintage κομμάτια θα αυξηθεί. Και τα brands προετοιμάζονται ήδη γι’ αυτό. Νωρίτερα πέρυσι, ο οίκος Oscar de la Renta κυκλοφόρησε τη δική του πλατφόρμα μεταπώλησης με το όνομα Encore, ενώ η συνδρομητική υπηρεσία ρούχων Nuuly προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να μεταπωλούν προϊόντα από οποιαδήποτε brand μέσω του Nuuly Thrift. Θα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τις αγοραστικές σου συνήθειες πιο φιλικές προς το περιβάλλον το 2022.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hoskelsa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 τάσεις στις μπότες που θα υιοθετήσουμε το 2022 – Inspo η Μαλέσκου (+7 για εσένα)

Δέκα ανερχόμενοι σχεδιαστές μόδας που πρέπει να γνωρίζεις το 2021