Cozy & chic: 10 καμπαρντίνες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Sabine Camhi
Cozy & chic: 10 καμπαρντίνες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Από classic σε βραδινές μέχρι και statement επιλογές, θα βρεις σίγουρα κάτι που να ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.

Μερικά από τα κομμάτια που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα είναι τα δερμάτινα τζάκετ, τα little black dresses και τα μαύρα μπλέιζερ. Ξέρουμε ότι θα είναι κλασσικά και πολύ κομψά ανεξάρτητα από τη χρονιά. Οπότε, ενώ είναι συχνά συναρπαστικό να υιοθετούμε νέες τάσεις και να επενδύουμε στις must-have «it» τσάντες και παπούτσια, τίποτα δεν συγκρίνεται με την άνεση και οικειότητα που νιώθουμε όταν φοράμε ένα διαχρονικό κομμάτι. Και όταν πρόκειται για αυτά τα staple pieces, τίποτα δεν είναι τόσο εμβληματικό όσο ένα trench coat ή αλλιώς μια καμπαρντίνα.


https://www.instagram.com/p/CIIZU2_gKVx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να την φορέσεις

Οι πιθανότητες είναι ότι η μητέρα σου, η γιαγιά σου, ακόμα και η προγιαγιά σου είχαν στην γκαρνταρόμπα τους μια καμπαρντίνα. Και παρόλα αυτά, αυτό το κομμάτι θα φαινόταν εξίσου trendy σήμερα όπως πριν από 70 χρόνια. Αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, μπορείς να την φορέσεις πάνω από ένα σακάκι ή τζάκετ. Για μια πιο casual περίσταση μπορείς να την συνδυάσεις με ένα απλό t-shirt και τζιν παντελόνι. Για βραδινές εξόδους, μπορείς να την φορέσεις ως φόρεμα, συνδυάζοντας την με ψηλοτάκουνες γόβες ή με μπότες πάνω από το γόνατο. Εάν δεν έχεις ήδη ένα από αυτά τα βασικά items στην γκαρνταρόμπα σου, πρέπει πραγματικά να ρωτήσουμε: Τι περιμένεις; Άρχισε να ψάχνεις!

WSW_101.jpg

The Jacket Report: Όλα τα πανωφόρια που χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα βρίσκονται σε μία συλλογή



Ευτυχώς για εσένα, είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες καμπαρντίνες της αγοράς αυτήν την στιγμή. Η επιλογές που συγκεντρώσαμε στην gallery παρακάτω περιλαμβάνουν όχι μόνο κλασσικά στυλ αλλά και μερικά με trendy prints. Ψώνισε όλα τα must-haves παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lise_frt

Διαβάστε επίσης