10 shopper bags που θα απογειώσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 shopper bags που θα απογειώσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις

Θα αποθηκεύσουν με στυλ όλα τα αγαπημένα σου αντικείμενα.

Τα αξεσουάρ αποτελούν αδυναμία του ωραίου φύλου και όχι άδικα αφού ολοκληρώνουν τα looks μας και προσθέτουν απαράμιλλο στυλ. Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο fashion item το οποίο δεν θα αποχωριζόμασταν ποτέ αυτό είναι χωρίς ενδοιασμό η γυναικεία τσάντα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθός της, αποθηκεύει όλα τα αντικείμενα που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας (καλλυντικά, πορτοφόλι, κλειδιά, ατζέντα κ.ά). Όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο το καλύτερο για εμάς αφού καθημερινά περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού. Αυτό προϋποθέτει πως θα πρέπει να διαθέτουμε μια ευρύχωρη τσάντα η οποία θα προσδίδει κύρος και class στις εμφανίσεις μας.

Η must-have τσάντα για όλη την ημέρα

H shopper bag (ή tote bag) είναι η τσάντα μεσαίου συνήθως μεγέθους που σου δίνει την ευχέρεια να κουβαλάς ό,τι χρειάζεσαι από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο. Κομψή, πρακτική και απόλυτη θηλυκή, διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων που ικανοποιούν κάθε γούστο. Δώσε έμφαση στο υλικό της αν θες να σε συντροφεύει για αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν οι λαβές να είναι ανθεκτικές, για να μην καταστραφούν από το βάρος στην πάροδο του χρόνου.

Πώς θα φορέσεις την shopper bags σου φέτος- 5 προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CZPOIcLokh4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με φορέματα και σακάκι...στο γραφείο

#2 Με τζιν παντελόνι, πουλόβερ και sneakers...για casual looks

#3 Με φόρμες και αθλητικά παπούτσια...στον περίπατο ή το ΣΚ

#4 Με κοστούμια και παλτό...για το τέλειο office look

#5 Με κολάν, φούτερ και sneakers... για all day εμφανίσεις

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες shopper bags της αγοράς για να επενδύσεις στην αγαπημένη σου.