Το κομψό και άνετο παντελόνι που θα φοράς όλη τη μέρα σαν να ήταν φόρμα

Νατάσσα Σχοινά
Το κομψό και άνετο παντελόνι που θα φοράς όλη τη μέρα σαν να ήταν φόρμα

Τα wide leg pants είναι το νέο αγαπημένο μας στυλ παντελονιού. 

Δύσκολο πράγμα το να βρεις το στυλ σου. Ρούχα θα αγοράσεις συχνά. Αλλαγές θα ενσωματωθούν κάποια στιγμή στην γκαρνταρόμπα σου. Αν είσαι των μεγάλων πειραματιστών, ίσως τολμήσεις και κάτι δραστικό. Ωστόσο, το να καταλήξεις στο στυλ που θα υιοθετήσεις είναι άλλο θέμα. Γι’ αυτό και πολλές γυναίκες επιλέγουν να μην περιορίζονται από ένα συγκεκριμένο. Άλλωστε, η μόδα είναι ένας τροχός που γυρνάει συνέχεια και με κάθε στροφή φέρνει νέες προσθήκες.

Ο Gianni Versace καθόλου τυχαία δεν είχε πει: «Μην ακολουθάς τις τάσεις. Μην ανήκεις στη μόδα, αλλά αποφάσισε εσύ ποιος είσαι, τι θες να εκφράσεις με τον τρόπο που ντύνεσαι και τον τρόπο που ζεις». Στο τέλος της ημέρας, το παν είναι να έχεις επενδύσει σε κομμάτια διαχρονικά, που δε φεύγουν εύκολα από τη μόδα και μπορείς να τα χρησιμοποιείς ξανά και ξανά στις εμφανίσεις σου. Ό,τι ακριβώς μπορείς να κάνεις με τα wide leg pants, δηλαδή τα φαρδιά παντελόνια.



Γιατί να επιλέξεις ένα φαρδύ παντελόνι;

Τα outfits με παντελόνια ανήκουν πολύ συχνά στις πιο κομψές και περιποιημένες επιλογές που μπορείς να φορέσεις όλη τη μέρα είτε βρίσκεσαι στο γραφείο είτε για ποτό το βράδυ. Όμως, ένα φαρδύ παντελόνι, πέρα από κομψότητα, μπορεί να σου προσφέρει και την άνεση που τόσο έχεις ανάγκη με τόσες υποχρεώσεις και τρεξίματα μέσα στη μέρα. Αυτά τα χρόνια, η άνεση αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα για να επιλέξεις ένα ρούχο και με τα wide leg pants δεν έχεις να ανησυχείς ότι φορώντας τα πολλές ώρες μπορεί να δυσφορήσεις και να αναπολήσεις τη φόρμα του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CYBrEenNwbR

Το άλλο πλεονέκτημά τους είναι ότι συνδυάζονται πολύ εύκολα με διάφορα top, όλες τις σεζόν. Τον χειμώνα, μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα πλεκτό πουλόβερ ή και με ένα μακρυμάνικο κορμάκι για περισσότερο sexiness στο look. Το καλοκαίρι τα φοράς με ένα T-shirt ή tank top και είσαι up-to-date και κομψή έχοντας την αίσθηση ότι φοράς μία φόρμα.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερη έμπνευση σχετικά με το πώς μπορείς να συνδυάσεις το φαρδύ σου παντελόνι.

Main Photo Credits: @theindiaedit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 εντυπωσιακές oversized τσάντες για να αντικαταστήσεις την mini tote σου φέτος τον χειμώνα

12 τάσεις που ήδη έχουν υιοθετήσει τα πιο στυλάτα κορίτσια το 2022

Pearlcore: Η τάση που επέστρεψε για να μεταμορφώσει την γκαρνταρόμπα σου το 2022