10 μαύρα ψηλόμεσα παντελόνια που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο classy

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 μαύρα ψηλόμεσα παντελόνια που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο classy

Το key item για τα καθημερινά σου looks στο γραφείο και όχι μόνο.

Το shopping είναι αγαπημένη δραστηριότητα κάθε γυναίκας που αγαπά τη μόδα και θέλει να ανανεώνει συχνά την γκαρνταρόμπα της. Δεν σου κρύβω πως κάθε μήνα ένα σημαντικό ποσό του μισθού επενδύεται στο πιο αγαπημένο μου fashion item, που δεν είναι άλλο από το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι.

Όσα high waisted pants κι αν έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια (όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά), πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη που αξίζει να προστεθεί στην υπάρχουσα συλλογή. Κακά τα ψέματα, κάθε παντελόνι έχει εντελώς διαφορετική γραμμή με αποτέλεσμα να τα επιλέγουμε επειδή τονίζουν τις καμπύλες μας, αναδεικνύουν τη μέση ή απλώς επειδή μας αρέσει η υφή τους.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι μια «ασφαλής» ενδυματολογική επιλογή για τις εμφανίσεις σου τον χειμώνα και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά, διαφορετικά ρούχα. Φόρεσέ το με λευκό πουκάμισο και σακάκι για το απόλυτο office look ή με ένα μαύρο ζιβάγκο για total black σύνολα.

Ένα εντυπωσιακό crop top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες αρκούν για να δημιουργήσεις το πιο sexy και παράλληλα κομψό outfit για τη βραδινή σου έξοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ αφού αποτελεί την πιο διαχρονική και παράλληλα οικονομική προσθήκη στην ντουλάπα σου.

Πώς θα φορέσεις το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι- 5 stylish προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CZmkm51ouw4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με λευκό πουκάμισο, σακάκι και γόβες...στο γραφείο

#2 Με t-shirt, ζακέτα και sneakers...σε μια πρωινή έξοδο

#3 Με κορμάκι ή crop top, σακάκι και ψηλοτάκουνα μποτάκια... για το απόλυτο βραδινό look

#4 Με πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια...για casual εμφανίσεις

#5 Με μαύρο ζιβάγκο και tracksole μποτάκια...για να συνθέσεις ένα total black look

Πηγή κεντρικής: negin_mirsalehi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα μαύρα ψηλόμεσα παντελόνια της αγοράς για να βρεις το αγαπημένο σου.