Mugler x Jimmy Choo: Συνεργασία έκπληξη για μια άκρως ερωτεύσιμη συλλογή

Sabine Camhi
Mugler x Jimmy Choo: Συνεργασία έκπληξη για μια άκρως ερωτεύσιμη συλλογή

O Casey Cadwallader και η Sandra Choi συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μερικά από τα πιο κομψά παπούτσια στην αγορά σήμερα!

 

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχουμε δει πολλές συνεργασίες στην βιομηχανία της μόδας. Πολλοί διάσημοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με διαφορετικούς οίκους πολυτελείας για να συνδυάσουν το προσωπικό τους στυλ με τα signature looks του brand της επιλογής τους. Έχουμε δει ακόμη και διάφορους οίκους πολυτελείας να συνεργάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μοναδικές συλλογές.

Από αυτή την άποψη το 2022 θα έλεγε κανείς πως ξεκίνησε εξαιρετικά, με τη νέα capsule collection των οίκων Jimmy Choo και Mugler, η οποία συνδυάζει άψογα την αισθητική και τη σχεδιαστική εφευρετικότητα των δύο brands.

Gaultier_S22_sillogi.jpg

Gaultier x Glenn Martens: Η συνεργασία σήμανε την επιστροφή των πιο iconic prints του Oίκου

Mugler x Jimmy Choo

Για αυτή τη συλλογή, ο creative director του οίκου Mugler, Casey Cadwallader, και η creative director του οίκου Jimmy Choo, Sandra Choi, προσπάθησαν να συνδυάσουν τους διαφορετικούς χαρακτήρες των αντίστοιχων labels τους με σκοπό να μεταδώσουν ένα ενιαίο μήνυμα ισχυρής θηλυκότητας. Συγκεκριμένα, ο Cadwallader και η Choi έλαβαν υπόψιν τους τόσο τη μακροχρόνια φήμη του γαλλικού οίκου για την παραγωγή δυναμικών ενδυμάτων, όσο και την κληρονομιά και την δεξιοτεχνία του αγαπημένου brand παπουτσιών.

Το αποτέλεσμα; Μια συλλογή που δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακή και καλοφτιαγμένη, αλλά που μεταδίδει επίσης μια δύναμη και μοναδικότητα.



Τι περιλάμβανε η συλλογή

Η συλλογή, η οποία τραβήχτηκε από την φωτογράφο Harley Weir, διαθέτει μια ποικιλία μεγεθών (35 έως 45). Τα σανδάλια, οι sock boots και τα pumps περιλαμβάνουν ένα κλασικό τακούνι 100 mm με σκαλιστό, αρχιτεκτονικό σχήμα και μια έντονα τετραγωνισμένη βάση. Κάθε παπούτσι θα «επιμηκύνει» τη σιλουέτα σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα κομψή.

Η χρωματική παλέτα των παπουτσιών είναι απλή, με το μαύρο, το nude, το neon κίτρινο και το χρυσό να κυριαρχούν. Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε περιλαμβάνουν τα μαύρα sock boots μέχρι τον μηρό με επένδυση mesh και cutouts, καθώς και ένα ζευγάρι pumps διακοσμημένα με κρυστάλλους.


https://www.instagram.com/p/CZ1ovOctntD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Υπάρχει μια εγγενής σύνδεση μεταξύ της γλώσσας του Mugler και της γλώσσας του Jimmy Choo – οι ρίζες μας στη δεκαετία του 1990, η απήχηση που έχουν σήμερα με μια νεότερη γενιά, αλλά η παρόρμηση για ενημέρωση, ανασχεδιασμό και όχι απλώς αναζωογόνηση» δήλωσε η Choi σε ένα δελτίο τύπου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @beware.fashion

Διαβάστε επίσης: