5 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις για πολύ κομψά looks

Sabine Camhi
5 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις για πολύ κομψά looks

Άνετα σύνολα για να αντιγράψεις και εσύ τώρα!

Χρειάζεσαι έμπνευση για τις εμφανίσεις σου; Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τα πιο chic looks. Συγκεντρώσαμε προσεκτικά σούπερ stylish γυναίκες των οποίων οι λογαριασμοί στο Instagram είναι μια φανταστική πηγή έμπνευσης μόδας για όσες αγαπούν τις κομψές εμφανίσεις.

1. Harling Ross

H Harling Ross είναι συγγραφέας, σύμβουλος επιχειρήσεων και στυλίστρια. Ήταν επίσης η fashion editor του Man Repeller. Tο Instagram της Harling Ross είναι εξαιρετικό, γεμάτο με καθημερινό inspo για μια κλασική γκαρνταρόμπα. Η Νεοϋορκέζα influencer περιλαμβάνει στον λογαριασμό της και πολλά διαχρονικά brands που δεν είναι mainstream, γεγονός που της δίνει έξτρα πόντους.


https://www.instagram.com/p/CU-lhUHv6xn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. NeverMinDressing

Η Florence M είναι μια Γαλλίδα στυλίστρια μόδας. Τα σύνολά της είναι διαχρονικά, απλά και κομψά. Ο λογαριασμός της αποτελεί εξαιρετική έμπνευση για το office look σου και το μεσημεριανό με τις φίλες σου. Μας αρέσει πολύ το παρακάτω look: τζιν συνδυασμένο με sneakers και μερικά σοφιστικέ αξεσουάρ.

Molly_Goddard_S22_xrwma.jpg

9 bag trends που αξίζει να γνωρίζεις για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022


https://www.instagram.com/p/CUmUCFwg6vK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Sophie Fontanel

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος είναι 59 ετών, αλλά το στυλ της είναι αξεπέραστο. Ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει high-end brands με vintage κομμάτια. Με 277.000 followers, το Instagram της Sophie Fontanel θα σε βοηθήσει να τολμήσεις να συνδυάσεις διαφορετικά ρούχα μεταξύ τους, όπως ανδρικά, vintage και mainstream.


https://www.instagram.com/tv/CaC4TPWD8zV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. Pernille Teisbaek

Η Pernille έχει κομψό, απλό και διαχρονικό στυλ. Προσθέτει συχνά μια πινελιά χρώματος στα σύνολά της, με μια πράσινη τσάντα ή ένα ζευγάρι πορτοκαλί kitty heels για παράδειγμα.


https://www.instagram.com/p/CVk0Ns-oagT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Jenny Walton

Η Jenny Walton είναι ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσεις αν ψάχνεις για έμπνευση για chic classic fashion. Σχεδιάστρια κοσμημάτων και εικονογράφος μόδας, η Jenny Walton αντλεί έμπνευση από παλιές ταινίες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα icons της είναι η Audrey Hepburn και η Grace Kelly. «Τόσα πολλά από αυτά που φορούσαν γυναίκες όπως η Audrey Hepburn και η Grace Kelly ήταν απλά και διαχρονικά» δήλωσε η Jenny. «Δεν υπερβάλουν με τα prints και τα πολύ αφηρημένα σχήματα. Έμαθαν τι ταίριαζε στο σώμα τους και έμειναν πιστές σε αυτό».


https://www.instagram.com/p/CaABpvauKzw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @pernilleteisbaek

Διάβασε επισης: