Γιατί το κασκόλ σου φέτος πρέπει να ακουμπάει στο πάτωμα

Νατάσσα Σχοινά
Γιατί το κασκόλ σου φέτος πρέπει να ακουμπάει στο πάτωμα
Τα fashion girls μίλησαν και παρέδωσαν έμπνευση για τη συνέχεια.

Χάζευα το street style από τις εβδομάδες μόδας τις προάλλες. Για τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, αυτές οι μέρες είναι η περίοδος που περιμένουν όλη τη χρονιά. Όχι μόνο για να παρακολουθήσουν τις νέες συλλογές των διάσημων σχεδιαστών αλλά και για να δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα και στυλάτα outfits στους δρόμους των μεγάλων πρωτευουσών.

Εκεί, στις λεωφόρους και στα στενά των πόλεων που υποδέχονται τη μόδα, είναι που πολλές φορές παρατηρείς τις λεπτομέρειες που θες να υιοθετήσεις και στη δική σου καθημερινότητα. Ή, αν μη τι άλλο, να το σκεφτείς. Ξαφνικά, λοιπόν, πάνω στο browsing, συνειδητοποίησα ότι αρκετά από τα κορίτσια που εμφανίζονταν με το κασκόλ τους, επέλεγαν αυτό να είναι αρκετά μακρύ. Τόσο που οριακά ακουμπούσε στο πάτωμα.



Στο άκουσμα και στη θέα αυτού, σίγουρα δε σκέφτεσαι ότι είναι και το πιο πρακτικό πράγμα του κόσμου. Μεταξύ μας, δε θεωρώ πως είναι. Ωστόσο, το εν λόγω μάκρος στο κασκόλ δίνει μία αδιαμφισβήτητη δυναμική στο συνολικό αποτέλεσμα και το κάνει αυτομάτως πολύ πιο εντυπωσιακό. Το κασκόλ παύει πια να είναι ένα απλό αξεσουάρ και γίνεται κυρίαρχο μέρος του look.

Πώς το φοράς; Παίρνεις ένα XL κασκόλ και, ουσιαστικά, κάνεις έναν γύρω και το ρίχνεις μόνο από τη μία πλευρά. Όπως ακριβώς έκανε εδώ η Darja Barannik:

https://www.instagram.com/p/CaQJIANLd4R

Ή η εναλλακτική και δίχως δισταγμούς για πειραματισμούς Michelle Li που συνδύασε πράσινο με μπλε και μαύρο για να δώσει ενδιαφέρον σε ένα καθημερινό πλεκτό outfit.

https://www.instagram.com/p/CZhWbtbu00q

Ο δεύτερος τρόπος για να φορέσεις το κασκόλ σου, σύμφωνα με το street style, είναι να το κάνεις μία περιφορά γύρω από τον λαιμό σου και να αφήσεις και τις δύο άκρες του να πέσουν πίσω από την πλάτη σου.

long scarf26


Imaxtree

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φορές που τα fashion girls φόρεσαν μακρύ κασκόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

NYFW Street Style: Οι καλύτερες εμφανίσεις των πιο στυλάτων fashion girls

Ulla Johnson AW22: Η μαεστρία του layering σε μία grunge αισθητική

Michael Kors AW22: Ένα αισιόδοξο ταξίδι στην αγάπη για το γυναικείο σώμα