NYFW Street Style: Οι καλύτερες εμφανίσεις των πιο στυλάτων fashion girls

Νατάσσα Σχοινά
NYFW Street Style: Οι καλύτερες εμφανίσεις των πιο στυλάτων fashion girls

Εντυπωσιακά φορέματα, σακάκια και fluffy coats κυριαρχούν.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς για τον χώρο της μόδας. Οι διάσημοι σχεδιαστές ετοιμάζουν τις νέες τους συλλογές, συνθέτουν τα outfits και με τη βοήθεια των μοντέλων περνούν το μήνυμα της έμπνευσής τους στο κοινό. Διάσημα κορίτσια των catwalks, όπως η Bella Hadid, η Anok Yai και η Bink Walton, έχουν ήδη περπατήσει για τους σχεδιαστές, όμως, τα βλέμματα δε στρέφονται αποκλειστικά πάνω τους.

Οι Fashion Weeks αποτελούν πολύ καλές αφορμές ώστε να τα πιο στυλάτα fashion girls να αφήσουν τη φαντασία τους να μεγαλουργήσει και να δώσουν στο κοινό εμφανίσεις στο street style που θα θυμούνται, ίσως και περισσότερο, καμιά φορά, κι από τα catwalks. Το φετινό street style είναι γεμάτο με εντυπωσιακά looks, γι’ αυτό και στη συνέχεια ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα.



#1 Σακάκια

Τα fashion girls που περπάτησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης έδειξαν ένθερμα την αγάπη τους στα σακάκια, ιδίως αυτά που φοριούνται και ως φορέματα.

nyfw street style4


#2 Fluffy coats

Η Νέα Υόρκη φημίζεται για τις χαμηλές της θερμοκρασίες, οπότε για τις πιο κρύες ημέρες τα κορίτσια επέλεξαν ζεστά πανωφόρια, εστιάζοντας στα fluffy coats, ακόμα και συνδυάζοντάς τα με πιο αποκαλυπτικές επιλογές στο εσωτερικό.

nyfw street style18
nyfw street style10

#3 Φορέματα

Τα φορέματα είχαν την τιμητική τους σε κάθε σχέδιο, χρώμα και στυλ. Όπως η Leonie Hanne που εμφανίστηκε με μία λευκή δημιουργία από Herve Leger και τσάντα Maison Valentino.

nyfw street style11
nyfw street style19

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες εμφανίσεις από τη New York Fashion Week.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Sticks & Stones»: Ένα μεταθανάτιο άσμα στον Virgil Abloh από τον Virgil Abloh

Altuzarra FW22: Μία συλλογή που ταξιδεύει στον κόσμο και αγαπά την ελευθερία

Η συλλογή «Stargazer» του οίκου Zimmermann εξερευνά τη θηλυκή πλευρά του πεπρωμένου