Sleeve trend: Αυτή η τάση στα μανίκια κάνει τις εμφανίσεις των it-girls ακόμα πιο συναρπαστικές

Sabine Camhi
Sleeve trend: Αυτή η τάση στα μανίκια κάνει τις εμφανίσεις των it-girls ακόμα πιο συναρπαστικές

Δώσε και εσύ φέτος σημασία στα μανίκια των outfits σου!

Ένα πράγμα που ξέρουμε για τις influencers της μόδας είναι πως δεν αποφεύγουν να εκφράσουν το στυλ τους μέσω των look τους. Ο Φεβρουάριος βρήκε τις It κορίτσια σε πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και κατά την διάρκεια της Εβδομάδα Μόδας. Αυτές οι γυναίκες κατέστησαν ένα πράγμα σαφές μέσα από τα σύνολά τους: glamour is back.

Τι ακριβώς είναι το arm decor;

Ο μήνας ήταν γεμάτος με ρούχα σε έντονα χρώματα και διακοσμητικά, ογκώδη αξεσουάρ και κοσμήματα, καθώς και arm decor, μια νέα τάση στα αξεσουάρ χεριών. Φαίνεται να υπάρχουν ελάχιστα κοινά σημεία ανάμεσα στο ντύσιμο των celebrities, εκτός από την κοινή επιθυμία να στολίσουν τα χέρια τους. Τα cool κορίτσια έχουν αποφασίσει να ανταλλάξουν τα συνηθισμένα τους μανίκια με πιο ενδιαφέροντα στυλ.

nyfw_street_style14.jpg

Γιατί το κασκόλ σου φέτος πρέπει να ακουμπάει στο πάτωμα

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα πάντα από διχτυωτά γάντια χωρίς δάχτυλα μέχρι και αφαιρούμενα μανίκια με cutouts. Επίσης, ενώ τα εντυπωσιακά opera gloves φοριόντουσαν παλιά μόνο σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, τώρα πια ενσωματώνονται και σε καθημερινά σύνολα.


https://www.instagram.com/p/CXRXzUWvD6R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε κλικ στην gallery παρακάτω για να πάρεις μια γεύση από αυτό το μεγάλο fashion trend της σεζόν και για να δεις πως υιοθέτησαν την τάση οι αγαπημένοι μας celebrities. Αντέγραψε και εσύ αυτές τις εμφανίσεις και απογείωσε ακόμη και το πιο απλό και casual σύνολο!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bridget

Διάβασε επίσης: