8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να έχει φορέσει κάθε γυναίκα πριν κλείσει τα 30

Sabine Camhi
8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να έχει φορέσει κάθε γυναίκα πριν κλείσει τα 30

«Δώσε σε ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο» είπε κάποτε η Marilyn Monroe και θυμόμαστε τη ρήση της κάθε φορά που κοιτάμε την παπουτσοθήκη μας.

Δεν υπάρχει (αναμφισβήτητα) τίποτα καλύτερο στο οποίο μπορείς να επενδύσεις από ένα ζευγάρι παπούτσια. Σε αντίθεση με ένα going out μπλουζάκι ή φόρεμα, τα παπούτσια σου θα τα φορέσεις σίγουρα περισσότερες φορές και θα τα κρατήσεις για πολύ καιρό στην γκαρνταρόμπα σου.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ αγχώνομαι σχεδόν πάντα όταν ψωνίζω παπούτσια. Ίσως φταίει το γεγονός πως υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείς να «καταλάβεις» για αυτό το αξεσουάρ πριν χρειαστεί να τα φορέσεις για μια ολόκληρη μέρα. Και όταν συνειδητοποιήσεις ότι αυτά τα νέα τακούνια είναι πολύ επώδυνα, είναι πια πολύ αργά. Πολλές φορές υποκύπτουμε στην παγίδα των τάσεων και γνωρίζουμε πολύ καλά πως το παπούτσι που πάμε να αγοράσουμε θα βρεθεί στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας -ξέρεις εκεί που βάζουμε όσα δεν φοράμε- μέσα σε έναν μήνα. Έτσι, καταλήγουμε να μην θέλουμε να φορέσουμε ή να μην χρειαζόμαστε τουλάχιστον τα μισά από τα παπούτσια στα οποία επενδύσαμε.

mpotes_wide_leg_padeloni.jpg

5 παπούτσια για να φορέσεις με wide-leg παντελόνια

Η λύση ακούγεται πολύ απλή για να είναι πραγματική, αλλά υπάρχει και «κρύβεται» σε αυτήν τη λίστα παρακάτω. Έπειτα από ατελείωτες προσπάθειες, συγκεντρώσαμε 10 βασικά στυλ παπουτσιών που πρέπει να επενδύσεις πριν κλίσεις τα 30. Είναι σημαντικό να βρεις παπούτσια καλής ποιότητας τα οποία βλέπεις τον εαυτό σου να φοράει για τα επόμενο χρόνια.

1. Μποτάκια αστραγάλου

Είναι άνετα και κομψά. Μην νομίζεις πως πρέπει να επενδύσεις μόνο σε ένα απλό μαύρο ή μπεζ ζευγάρι. Αντιθέτως, επίλεξε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα για να διατηρήσεις αυτό το βασικό παπούτσι ενδιαφέρον και φρέσκο.

2. Μποτάκια με τακούνι

Ένα καλό ζευγάρι μπότες με τακούνι μπορεί να μεταμορφώσει μια κατά τα άλλα casual εμφάνιση σε μια πιο κομψή και προσεγμένη. Φέτος, δοκίμασε τις trendy over-the-knee επιλογές ή αυτές με μυτερή μύτη.


https://www.instagram.com/p/CaWIopruC37/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Sneakers

Αυτά τα παπούτσια είναι τα πιο ευέλικτα και άνετα που μπορείς να βρεις. Αυτήν την σεζόν, θα βρεις και πολλές κομψές εκδοχές του παπουτσιού που θεωρούσαμε παλιά κατάλληλο μόνο την ώρα της γυμναστικής.

4. Kitten heels

Είναι κομψά, θηλυκά και η ιδανική επιλογή για όσες δεν αντέχουν τα ψηλά τακούνια. Φόρεσέ τα με τα πάντα από το αγαπημένο σου τζιν ή straight-leg παντελόνι.



5. Flat παπούτσια

Για την καθημερινότητα, επίλεξε ένα ζευγάρι άνετα flat παπούτσια κατάλληλα για κάθε σεζόν. Μας αρέσουν πολύ τα μοκασίνια, τα Mary Janes και οι μπαλαρίνες.

6. Σανδάλια

Είτε προτιμάς τα minimal στυλ είτε τα πιο chunky σανδάλια, σίγουρα θα βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι, ή με μια midi φούστα για να δημιουργήσεις το πιο κομψό look. Μπορείς να επενδύσεις σε όσα θες, σίγουρα όμως επίλεξε ένα τουλάχιστον ζευγάρι σε κλασικό χρώμα.

7. Stilettos

Αν θέλεις μετά το γραφείο να βγεις για dinner με τις κολλητές ή το αγόρι σου, το μόνο που θα χρειαστεί να αλλάξεις είναι τα παπούτσια σου. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα ζευγάρι stilettos θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.



8. Το άνετο slip on

Ανεξάρτητα από το ποια είσαι και από πού είσαι, όλοι χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια τα οποία μπορούμε να βάλουμε πολύ εύκολα όταν βιαζόμαστε.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές φωτογραφίες και να πάρεις έμπνευση για τα επόμενά σου ψώνια.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @stuartweitzman

Διάβασε επίσης: