7 fashion items που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα σύνολά σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
7 fashion items που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα σύνολά σου

Οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο μας δίνουν καθημερινά inspo για τις επόμενές μας εμφανίσεις.

Υπάρχουν δύο πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε σίγουρες αυτή την άνοιξη. Πρώτον οι mini φούστες επιστρέφουν δυναμικά και θα φορεθούν όσο τίποτε άλλο σε κάθε σχέδιο και print. Δεύτερον, οι fashionistas επενδύουν στα basic κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητους τρόπους και να δημιουργήσουν αξιοζήλευτα σύνολα.

Οι τάσεις της μόδας ανανεώνονται αισθητά κάθε σεζόν και σίγουρα αξίζει να δοκιμάζεις αυτές που θεωρείς πως μορείς να υποστηρίξεις. Την ίδια ώρα δεν είναι κακό να αν ακολουθείς την πεπατημένη, επιλέγοντας ρούχα που φοράς επανειλημμένα κάνοντας mix n' match συνδυασμούς.

Το Instagram αποτελεί καθημερινή πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας αφού με ένα κλικ μπορούμε να δούμε τι φορούν οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. Μια ματιά στο feed μου με βοήθησε να ανακαλύψω μερικά από τα must-have κομμάτια για την φετινή άνοιξη.

Τα φαρδιά σακάκια αποτελούν no πρόταση για το γραφείο και για κάθε στιγμή που θα χρειαστείς ένα ελαφρύ πανωφόρι. Τα flare jeans παραμένουν μοναδικά αγαπημένη επιλογή των γυναικών για τα casual looks τους και όχι μόνο. Όσον αφορά τις μπλούζες, οι floral μπλούζες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων μαζί με τα ριγέ πλεκτά και tops.



fashion hack pants

Fashion Hack: Τι να κάνεις όταν σε στενεύει το παντελόνι στη μέση

7 fashion items που χρειάζεσαι asap στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

https://www.instagram.com/p/CaNKSUms9QL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
  • slip dress
  • καπαρντίνα
  • τζιν καμπάνα
  • oversized σακάκι
  • πλεκτό με ρίγες
  • floral top
  • γιλέκο

Πηγή κεντρικής: lissyroddyy



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο stylish σύνολα των fashionistas για να πάρεις έμπνευση και να αντιγράψεις.