«Veugue» και όχι Vogue: Ο πιο fun fashion λογαριασμός στο instagram αν σου αρέσουν τα trolls

Ναταλία Κατσακιώρη
«Veugue» και όχι Vogue: Ο πιο fun fashion λογαριασμός στο instagram αν σου αρέσουν τα trolls
Photo: Instagram/@vegue

Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας του πλανήτη άλλαξε το όνομα του σε Vegue; Φυσικά και όχι, αφού είναι troll!

Υπάρχουν πλέον άπειροι λογαριασμοί στο instagram που ασχολούνται με την μόδα. Είτε πρόκειται για αναπαραγωγή των καλύτερων εμφανίσεων, είτε για red carpet reviews, είτε μεταδίδουν απλώς νέα και σχόλια για τον κόσμο της μόδας.

Άλλοι έχουν πλεόν αποκτήσει το δικό τους κύρος και φανατικό κοινό (aka Diet Prada), άλλοι πάλι απλώς αρκούνται στην αναπαραγωγή των εμφανίσεων των αγαπημένων τους celebrities, από τα street style looks τους. Εδώ και κάποιο διάστημα, όμως, ένα συγκεκριμένο instagram account έχει γίνει το αγαπημένο μας με τον διακριτικό τίτλο «Vegue», παραφράζοντας φυσικά το όνομα της Vogue.

Παρόλο που το συγκεκριμένο account έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, με τις αναρτήσεις του να φθάνουν στο 2019, ίσως και νωρίτερα, είναι μόλις το τελευταίο διάστημα που τρεντάρει, έχοντας μάλιστα κερδίσει και μια σειρά από πολύ απαιτητικούς ανθρώπους της μόδας, όπως η Caroline de Maigret, η fashion editor της Vogue France Héloïse Salessy, η Louise Follain, η Alexandra Van Houtte και η Camille Yolaine, CEO του beauty brand Yolaine Paris.

veugue 13

Η ταυτότητα του διαχειριστή παραμένει ακόμη άγνωστη, ωστόσο αν κρίνουμε από τους ακολούθους του, τότε μάλλον πρόκειται για ένα πρόσωπο από το fashion περιβάλλον του Παρισιού.

veugue 15

Τι είναι «Veuge»;

Τι κάνει, λοιπόν, αυτό το νέο «κορυφαίο περιοδικό μόδας»; Το concept είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο fun και έξυπνο, που μια ματιά θα σε κάνει να κολλήσεις. Παίρνοντας references από την παγκόσμια ταινιοθήκη, αλλά και τις πιο γνωστές σειρές που έχουμε δει μετά μανίας τα τελευταία χρόνια, το Veugue εντοπίζει τις νέες καμπάνιες των κορυφαίων οίκων και δημιουργεί τις καινούργιες τους αφίσες.


https://www.instagram.com/p/CaMlkzSr4rU

Ναι, καλά άκουσες. Τι θα έλεγες αν η Rachel Green των Friends ήταν η νέα μούσα του Fendi, ο Austin Powers μοντέλο του Pierre Cardin, η Bridget Jones κεντρικό πρόσωπο για την Victoria's Secret και η Elle Woods του θρυλικού Legally Blonde η απόλυτη θεά της Miu Miu;


https://www.instagram.com/p/CaEtMO1roJ7

Οι αναφορές και οι μεταφορές είναι πραγματικά inspiring και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικές, κάνοντας αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη: να γελάσουμε με ένα στραβό χαμόγελο, προερχόμενο από πικρό χιούμορ απέναντι σε μια βιομηχανία, που παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά.

Διαβάστε επίσης:

Slip dress: Οι πιο stylish επιλογές της αγοράς για να αποκτήσεις τώρα το διαχρονικό φόρεμα

Styling tips: Τα πιο elevated σύνολα με λευκό τζιν παντελόνι για να το φορέσεις όπως του αξίζει