Styling tips: Τα πιο elevated σύνολα με λευκό τζιν παντελόνι για να το φορέσεις όπως του αξίζει

Ναταλία Κατσακιώρη
Styling tips: Τα πιο elevated σύνολα με λευκό τζιν παντελόνι για να το φορέσεις όπως του αξίζει
Photo: Imax tree

Κάποτε το θεωρούσαμε statement, τώρα έχει την αξία του κλασικού.

Αγαπάμε το denim σε όλες τις εκδοχές του. Και όταν λέμε σε όλες, το εννοούμε.

Γραμμές, fittings, υφές και χρώματα παρουσιάζουν κάθε χρόνο την πιο εξελιγμένη εκδοχή των jeans, με τα νέα σχέδια των denim παντελονιών να είναι τα πρώτα που περνάνε στο street style, αφού δεν υπάρχει πιο αγαπημένη κατηγορία σε pants.

Τα τελευταία χρόνια έχει, μάλιστα, αναδειχθεί σε μία κλασική και αγαπημένη τάση ένα τζιν παντελόνι που παλιά θεωρούσαμε κάπως εξεζητημένο. Μιλάμε για το λευκό denim, το οποίο συνηθίζαμε να φοράμε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Βέβαια, η μόδα έχει πλέον καταρρίψει τα στερεότυπα και τα κλισέ, επιτρέποντας μας να φοράμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε.

street style white denim 9

Ένας ακόμη λόγος που πολλές φοβόμασταν το λευκό jean είναι και η θεωρία πως το denim ύφασμα σε ανοιχτό χρώμα δίνει πόντους, δηλαδή παχαίνει. Μεγάλος μύθος, αφού σημασία δεν έχει τόσο το χρώμα, αλλά η γραμμή και το fit, που θα επιλέξουμε.

Πώς να βάλουμε το white denim την άνοιξη;

street style white denim 3

Αφού επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο για σένα (έχε στον νου σου φέτος πως τα wide leg και τα cropped flared παντελόνια είναι πιο hot από ποτέ), είσαι έτοιμη να πειραματιστείς με το styling. Γενικά, το λευκό τζιν αγαπά τα staples, όπως τα καρό και μονόχρωμα oversized σακάκια, την κλασική καμπαρντίνα, τα stripped πουκάμισα και τα cozy πλεκτά σε neutral χρώματα.

Η αντίθεση με ένα έντονο, fun, vivid χρώμα θα το κάνει πιο ενδιαφέρον, οπότε φόρεσε λευκό με πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί και ροζ. Αν θέλεις να κινηθείς σε ένα total white look, ενίσχυσε την μονοχρωμία με ασορτί αξεσουάρ και παπούτσια στο χρώμα της κρέμας και το ανοιχτό grey.

Για εσένα που αγαπάς τα classics, το versatile combo λευκό-μαύρο θα λειτουργήσει ιδανικά. Επέλεξε ένα λευκό τζιν παντελόνι, με μαύρο oversized maxi παλτό, sweater και ασορτί booties. Βάλε και ένα μαύρο beanie για extra πόντους στυλ.

Εάν δεν έχεις ήδη ένα λευκό denim, ήρθε η ώρα να το εντάξεις στην ντουλάπα σου, αφού πρόκειται για ένα item που χαρίζει αυτόματα elegance, κάνοντας οποιοδήποτε outfit να δείχνει πιο ακριβό και chic.

Διαβάστε επίσης:

Interview: Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου στον Οίκο Off-White θα συνεχίσει το cool ύφος του Virgil Abloh

Shopping list: Τα πιο stylish colorful πλεκτά για να υποδεχθείς την άνοιξη με χρώμα

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα -Μήπως να το δοκιμάσεις;