Τα 10 most wanted κομμάτια των νέων Fall 2022 συλλογών που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 10 most wanted κομμάτια των νέων Fall 2022 συλλογών που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα
Photo: Imax Tree

Τα κομμάτια που εντυπωσίασαν κατά την διάρκεια των shows και μπήκαν στην wish list μας.

Έχουν μόλις περάσει λίγες μέρες από την ολοκλήρωση των fashion weeks, που έλαβαν χώρα σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες και μητροπόλεις της μόδας. Κοπεγχάγη, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι έκλεισαν τις Fall Winter συλλογές για το 2022-2023. Με τελευταία τα shows των Alexander McQueen και Burberry είδαμε όλες τις προτάσεις των σχεδιαστών για τον επερχόμενο χειμώνα.

Αν και οι περισσότερες έχουμε τον νου μας στην άνοιξη και το καλοκαίρι, που τόσο μας έχουν λείψει και ελπίζουμε να έρθουν σύντομα, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε, πως υπήρξαν κομμάτια από τις νέες fall/winter collections, που έκλεψαν την καρδιά μας και μας έκαναν να θέλουμε να βγούμε για shopping, asap.

Fendi F22 022

Χρώματα, prints και patterns, υφές και σχέδια, νέες ανατρεπτικές σιλουέτες, edgy σύνολα και statement γραμμές μας έδωσαν το απαραίτητο inspo και μας πήγαν λίγους μήνες πιο μακριά, στα πρώτα fall σύνολα μας.

Τα αγαπημένα μας items από τις νέες Fall/Winter συλλογές.

Φέτος, είδαμε τους σχεδιαστές να ανατρέπουν την περσινή εικόνα των micro minis με φούστες και φορέματα που αγγίζουν το πάτωμα, βλέπε Acne Studios και Yves Saint Laurent. Αγάπησαν τα metallics, όπως τα είδαμε σε Loewe και Michael Kors, και αποφάσισαν πως το denim θα είναι το αγαπημένο ύφασμα του επόμενου χειμώνα, με το upcycled trench coat της Diesel να είναι ότι πιο iconic θα ευχόμασταν να φορέσουμε.

Bottega Veneta PO F22 024

Τα χρώματα απογειώθηκαν με τον Valentino να παρουσιάζει μια ολόκληρη Pink PP Collection και τους Dolce & Gabbana, Gucci, Versace και Chanel να κάνουν τους colorful συνδυασμούς πιο hot από ποτέ.

Η midi φούστα της Bottega Veneta με τα πυκνά κρόσσια στο τελείωμα, το divine κοστούμι του Alexander McQueen με την τεχνοτροπία των sprays, οι λαστιχένιες μπότες από την Chanel που φτάνουν μέχρι το γοφούς και το διαχρονικό λευκό tank top της Prada είναι μόνο μερικά από τα φετινά high lights.

Δείτε στο gallery τα 10 most wanted κομμάτια με την υπογραφή του Queen fashion team.

Διαβάστε επίσης:

Slip dress: Οι πιο stylish επιλογές της αγοράς για να αποκτήσεις τώρα το διαχρονικό φόρεμα

Alexander McQueen Fall 2022: Επιστροφή στην Νέα Υόρκη, επιστροφή στον παράγοντα «γη»