Μια συλλογή γεμάτη comfy chic κομμάτια είναι η «ήρεμη δύναμη» της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μια συλλογή γεμάτη comfy chic κομμάτια είναι η «ήρεμη δύναμη» της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας

Το ελληνικό brand «Mia Papa» που γνωρίσαμε μέσα από τα μεταξωτά μαντήλια του, περνάει στο επόμενο επίπεδο του εκλεκτικού στυλ με τη νέα του, «Delphi Collection».

MIA PAPA SS22 7 copy

Η νέα συλλογή του αγαπημένου ελληνικού brand για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 αντλεί έμπνευση από την ομορφιά και τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, παρουσιάζοντας τις πρώτες MIA PAPA δημιουργίες από 100% λινό ύφασμα. Η συλλογή βασίζεται σε παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει μοντέρνα αλλά και διαχρονικά κομμάτια που συνεχίζουν να διευρύνουν το λεξιλόγιο της αισθησιακής και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.
Αέρινα φορέματα, κιμονό και ασορτί παντελόνια από ελαφρύ λινό σε συνδυασμό με μεταξωτές λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό βιολογικό ελληνικό μετάξι της MIA PAPA. Συνεχίζοντας την ετήσια θεματική ενότητα, η συλλογή περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα μοτίβα που βασίζονται στις κατόψεις του Μαντείου των Δελφών, ενός Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο θεωρείται ο «ομφαλός της Γης».

Το απόλυτο πολυτελές άνετο στυλ

Τα έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο της Τοσκάνης, το Αιγυπτιακό μπλε και το Μαροκινό πράσινο, αποτελούν παράδειγμα όλων όσων έχει να προσφέρει η νέα σεζόν με must-have και διαχρονικά κομμάτια, όπως το λινό Kynthia φόρεμα-κιμονό, αποτελώντας ιδανική επιλογή για να φορεθεί όλη την ημέρα, από ένα μεσημεριανό γεύμα στην πόλη, μέχρι ένα χαλαρό δείπνο το βράδυ.


https://www.instagram.com/p/CbMnSC1sWn1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

MIA PAPA SS22 28


Το πουκάμισο/φόρεμα, αφού βρήκε τη θέση του στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, επιστρέφει στη λινή και μίνι εκδοχή του, να συνυρπάξει μαζί με κοντά σακάκια / κιμονό, ως τα πλέον απαραίτητα κομμάτια που προσφέρουν αβίαστη κομψότητα σε κάθε γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας.
Κάθε πρόταση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 συμπληρώνει μια ολοκληρωμένη αισθητικήnβασισμένη στο αλφάβητο της απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ποιότητας της πρώτης ύλης και την προσοχή στη λεπτομέρεια, καθιστώντας τα νέα κομμάτια μέρος των απόλυτα αναγνωρίσιμων MIA PAPA συλλογών.
Το ιδιαίτερο off-the-shoulder Nefeli από ακατέργαστο μετάξι με την πολυτελή υφή, δημιουργεί μια απόλυτα κομψή σιλουέτα για ένα αβίαστα chic ντύσιμο, αποτελώντας το στολίδι της συλλογής φλερτάροντας με την vegan εκδοχή του μεταξιού.

Η ελληνικής καταγωγής αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια μόδας με έδρα τη Βιέννη, Μία Παπαευθυμίου-Milcic, με το μοναδικό στυλ του βραβευμένου brand της MIA PAPA, βασισμένο στις αρχές της οικολογικής μόδας, επιλεγεί συνειδητά οικολογικά και μη τοξικά υλικά, ενώ η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι. «Ο στόχος μου είναι να σχεδιάζω και να δημιουργώ διαχρονικές συλλογές για τη μοντέρνα, διεθνή περσόνα, που οδηγεί τον δρόμο για έναν εμπνευσμένο και κομψό τρόπο ζωής», λέει η ιδρύτρια και creative director του brand και μέχρι στιγμής τον έχει πετύχει στο 100% του.
Διάβασε επίσης: Weekend getaway: Τα stylish items που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου αν φύγεις για το τριήμερο