Weekend getaway: Τα stylish items που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου αν φύγεις για το τριήμερο

Ναταλία Κατσακιώρη
Weekend getaway: Τα stylish items που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου αν φύγεις για το τριήμερο
Photo: Imax Tree

Οι πιο πολύτιμες προτάσεις για να κλείσεις βαλίτσα απόψε!

Ήρθε επιτέλους το πρώτο τριήμερο της άνοιξης. Το πρώτο, δηλαδή, που ο καιρός θυμίζει άνοιξη. Όσοι, λοιπόν, ανήκουμε στους τυχερούς θα φύγουμε για λίγες μέρες από την βάση μας, για να βρεθούμε σε κάποιον κοντινό προορισμό, σε βουνό ή θάλασσα. Ακόμη, όμως, και όσοι μείνουν στην πόλη θα μπουν αυτόματα σε spring weekend mood, κάνοντας μια βόλτα σε μια παραλία τη πόλης ή στο κοντινό τους άλσος.

Με την θερμοκρασία να έχει ανέβει επιτέλους, θα κάνουμε και εμείς τις αντίστοιχες επιλογές για την βαλίτσα του τριήμερου. Η καλύτερη λύση, σε πρώτη φάση, για να μην προκύψει το απόλυτο χάος και καταλήξεις με πέντε παρόμοια παντελόνια, σε έναν προορισμό που δεν μπορείς τελικά να βάλεις τζιν, είναι να κάνεις έτοιμα all day σύνολα εξαρχής. Ένα για κάθε μέρα ή για κάθε περίπτωση που πιστεύεις ότι θα συναντήσεις. Έχοντας, ήδη, τον βασικό κορμό, πάρε και κάποια extra passe partout items μαζί σου, just in case.


https://www.instagram.com/p/CbA7fysoh2A

Τα απαραίτητα της βαλίτσας του τριήμερου.

Ξεκινάμε από το must blue denim παντελόνι μας. Οποιοδήποτε sweater ή oversized μαλακό πουλόβερ είναι appropriate για τις μέρες αυτές. Από μέσα μπορείς να φορέσεις ένα t-shirt με retro logo ή και το απλό white tee σου. Αν πάλι αγαπάς τις πιο chic επιλογές, τότε καλύτερα να πάρεις μαζί σου ένα φαρδύ boyish πουκάμισο σε λευκό, γαλάζιο ή με ρίγες και ένα cardigan.


https://www.instagram.com/p/CVH11UcgdYs

Το τζιν μπουφάν σου πρέπει σίγουρα να έρθει, επίσης, μαζί σου. Είναι η εποχή του, είναι κλασικό και αγαπημένο, και είναι μεγάλη τάση φέτος. Άρα, check στα απαραίτητα.

Ένα set ζεστές φόρμες καλό είναι να υπάρχουν. Προτίμησε pastel απόχρωση, beige ή και ivory. Στο ίδιο στυλ, βάλε στον σάκο σου και το μαύρο κολάν σου, που μπορεί να αξιοποιηθεί σε sporty chic σύνολα, αλλά και σε ένα βραδινό dinner με έξυπνο styling.

Μην ξεχάσεις ένα floral midi φόρεμα ή μια maxi φούστα, που μπορείς να συνδυάσεις το πρωί για μία βόλτα με ένα knitwear(ζακέτα ή top) και με ένα ζευγάρι loafers, μια mini bag σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα και minimal κοσμήματα, σε μια ρομαντική βραδιά.

Μείνε στα βασικά χρώματα, που δείχνουν πάντα elegant, χωρίς ιδιαίτερο effort, και εμπλούτισε τα με ανοιξιάτικα color twists.



Διαβάστε επίσης:

Trend-setter: Η Kendall Jenner με mini φόρεμα Coperni έφερε τα 60s στο σήμερα

Έχεις σχέδια για dinner σε κάποιο hot spot της πόλης; Τα 5+1 πιο elegant σύνολα για να εντυπωσιάσεις