Ganni x Juicy Couture: Ένα scandi twist στις πιο αγαπημένες φόρμες των 00s

Ναταλία Κατσακιώρη
Ganni x Juicy Couture: Ένα scandi twist στις πιο αγαπημένες φόρμες των 00s
Photo: Courtesy

Η αποθέωση του Y2K style συνεχίζεται με συνεργασίες που δεν περιμέναμε να δούμε.

Ναι τα 00s επέστρεψαν και το Y2K style είναι ότι πιο αγαπημένο για την Gen Z, μια γενιά που η αλήθεια είναι πως έχει αγκαλιάσει σχεδόν με λατρεία όλα τα νοσταλγικά trends της πιο ιδιαίτερης ίσως δεκαετίας, η οποία στο μυαλό των μεγαλύτερων έχει μείνει μάλλον ως ένα μελανό σημείο στον fashion χάρτη.

Από που να το πιάσει κανείς; Χαμηλοκάβαλα παντελόνια, πλαστικά αξεσουάρ και πολύχρωμες ανταύγιες, cargo παντελόνια και maxi oversized φούστες, bra tops και strass όπου μπορούσαν να μπουν(κυριολεκτικά!). Ωστόσο, υπήρξαν και touches που αγαπήσαμε ειλικρινά και άλλαξαν τον τρόπο που βλέπαμε την μόδα στο εξής. Ένα από αυτά τα signature pieces των 00s, είναι, φυσικά, και οι βελούδινες φόρμες της Juicy Couture, που έντυσε μια ολόκληρη γενιά και έγινε ταυτόσημο της Paris Hilton.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην είναι το απόλυτο come back της σεζόν, τώρα που το στυλ της δεκαετίας του 2000 είναι η πιο hot τάση. Εκτό όμως από την κλασική σειρά της Juicy Couture, με το signature logo της στην πλάτη και το tracksuit παντελόνι, που έχει τώρα πια την αίγλη του κλασικού, θα δούμε και out of the box συνεργασίες, με φρέσκια ματιά.

Ganni x Juicy Couture: Το πιο updated collab της σεζόν.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι μια συνεργασία της Juicy Couture και του scandi-cool brand Ganni δεν ήταν ένα πιθανό σενάριο. Κι όμως, μια νέα, fresh σύμπραξη ήρθε να μας εκπλήξει μάλλον ευχάριστα, αφού δύο απόλυτα ετερόκλητα labels ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εξαιετικό, fun αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/CbpY-n4NepT

Η Ganni είναι ήδη μια εταιρία με πιστό κοινό ανά τον κόσμο και φανατικούς θαυμαστές, αφού είναι η απόλυτη έκφραση του scandinavian style, το οποίο έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, με την Κοπεγχάγη και την Στοκχόλμη να είναι οι πιο ανατρεπτικές πρωτεύουσες της μόδας αυτή την στιγμή. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο creative director του brand, Ditte Reffstrup, δεν μπόρεσε να αποφύγει τον πειρασμό να βρεθεί στην δημιουργική ομάδα της Juicy και να αγγίξει ένα outfit σταθμό στο Y2K style, με τα πληθωρικά strassed logos.

Η νέα αυτή σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου και όλοι οι πιστοί fans και των δύο εταιριών αναμένουν με αγωνία τα πρώτα velvet tracksuits sets. Η χρωματική παλέτα του line κινήθηκε στο μαύρο, beige, ροζ και ένα ιδιαίτερο sugary μωβ, με τα logos και των δύο εταιριών να εμφανίζονται σε ανάγλυφα τυπώματα με τα Gs και Js, να δημιουργούν ένα dazzling αποτέλεσμα.

ganni juicy 6

«Όταν οι φόρμες της Juicy Couture είχαν γίνει σύμβολο στις αρχές του 2000, εγώ ήμουν τότε στα 20 και δούλευα στην λιανική, στην Κοπεγχάγη. Θυμάμαι πως είχα εμμονή με το look. Είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις τα νεώτερα μέλη της ομάδας μας να αγκαλιάζουν τα Y2K trends. Έτσι, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, μου φάνηκε πως ήταν το απόλυτο matching. Η Juicy είναι η επιτομή του fabulous του West Coast, ενώ ο Ganni σηματοδοτεί τον σκανδιναβικό τρόπο ντυσίματος, που είναι γεμάτος αντιθέσεις και προσωπικότητα. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι το απροσδόκητο στην εν λόγω συνεργασία των δύο brands, το οποίο τελικά λειτουργεί και κάνει το αποτέλεσμα fun και φρέσκο. Για μένα, αν κάτι βρίσκεται στην καρδιά μου, το κάνω,» δήλωσε ο Ditte Reffstrup στην British Vogue.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος Louis Vuitton κατηγορείται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων με απόφαση δικαστηρίου

Πουκάμισο και γραβάτα: Το trend που είδαμε στα FW22 catwalks και θα φορέσουμε ήδη από την άνοιξη