Η Kendall Jenner έχει και φέτος τον απόλυτο οδηγό για το πιο stylish Easter φόρεμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kendall Jenner έχει και φέτος τον απόλυτο οδηγό για το πιο stylish Easter φόρεμα

Photo: Instagram/@kendalljenner

Η Kendall έκανε και φέτος την πιο elegant επιλογή για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα στο Palm Springs.

Η Kendall Jenner έχει πάντα έναν μαγικό τρόπο να βρίσκει το ιδανικό look για την ημέρα του καθολικού Πάσχα, το οποίο συνήθως προηγείται κατά μία εβδομάδα του δικού μας. Φυσικά, και είναι μία από τις πιο stylish παρουσίες των social media, αλλά οι εμφανίσεις που επιλέγει ειδικά για αυτή την ημέρα, είναι ένα μικρό μάθημα styling.

Το γνωστό super model αγαπά τα ανάλαφρα maxi φορέματα σε loose γραμμή, που είναι ιδανικά για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, που θέλουμε να φορέσουμε κάτι κομψό και ανοιξιάτικο, αλλά θα μας χαρίζει ταυτόχρονα και ελευθερία κινήσεων. Η οικογένεια Kardashian συνηθίζει να περνά το Πάσχα στο σπίτι της Kris Jenner στο Palm Springs, κάτω από τον καυτό ήλιο, οπότε και τα ρούχα που επιλέγουν είναι ανάλογα.

Τα Easter looks της Kendall είναι το απόλυτο inspo.

Πέρυσι, η Kendall είχε εμφανιστεί με ένα maxi floral dress, σε ροζ απόχρωση και μικρά κόκκινα λουλούδια από την Rodarte. Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν άκρως ρομαντικό με κοντά puffy sleeves και λευκές μαργαρίτες στο στήθος και το τελείωμα των μανικιών. Συμπλήρωσε το outfit με καφέ cowboy boots.

https://www.instagram.com/p/CNQPZeRDVX6

Φέτος, οι αδερφές Kardashian πέρασαν και πάλι το Πάσχα όλες μαζί και η Kendall ακολούθησε το γνωστό της romantic style, φορώντας αρχικά το απόλυτο slip dress της άνοιξης: ένα maxi φόρεμα και πάλι από την συλλογή της Rodarte, η οποία όπως φαίνεται είναι το αγαπημένο της Easter brand. Αυτή την φορά επέλεξε το πιο fun τύπωμα της συλλογής τους, το mushroom print. H βάση του συγκεκριμένου φορέματος είναι στο χρώμα της κρέμας και έχει ένα μικρό μωβ τριαντάφυλλο στη μέση του στήθους. Αυτό ήταν το outfit του Σαββάτου.

kendall-jenner-rodarte.jpg

Photo: Instagramstories/@kendalljenner

https://www.instagram.com/p/CcO8RB-Jh63

Την Κυριακή, όμως, έκανε μία πιο edgy εμφάνιση σε Y2K mood. Την είδαμε με ένα τύπου patchwork φόρεμα, με διαφορετικά χρώματα και υφάσματα, σε ασσύμετρη γραμμή. Η Kendall ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι platformed μαύρε σαγιονάρες του οίκου Coperni. Το κολιέ με τις χάντρες που φόρεσε είναι ένα αξεσουάρ που δημιουργήθηκε για την AW22-23 συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή, George Trochopoulos(η οποία ήταν και η πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή), που δημιουργήθηκε από τον Scout by Scout.

1650287594426-467215548-kendall-jenner-easter-look2022.jpg

Photo: Instagramstories/@kendalljenner

Ρίξε μία ματιά στα Easter looks της Kendall και πάρε το απαραίτητο inspo, για μία stylish ανοιξιάτικη μέρα στο εξοχικό.