Όταν η Hailey Bieber ντύθηκε Britney Spears -Ή οι καλύτερες στολές Halloween των celebrities

Ναταλία Κατσακιώρη
Όταν η Hailey Bieber ντύθηκε Britney Spears -Ή οι καλύτερες στολές Halloween των celebrities

Οι πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των Kim Kardashian, Beyonce και Winnie Harlow. 

Όσοι με ξέρουν μάλλον θα εκπλαγούν, που γράφω αυτό το θέμα. Γιατί οι απόκριες δεν ήταν ποτέ η αγαπημένη μου γιορτή, πόσο μάλλον το Halloween. Μπορώ ως ένα βαθμό να καταλάβω και να ταυτιστώ με το μεξικάνικο Dia de Muertos, και αυτό όχι γιατί απαραίτητα αγαπώ το face painting (σε καμία περίπτωση), αλλά γιατί υπάρχει όλο αυτό το συναισθηματικό υπόβαθρο, με την πίστη ότι οι αγαοημένοι μας άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή θα έρθουν με κάποιο μεταφυσικό τρόπο κοντά μας. Και αφού ξεκαθάρισα τη θέση μου, να πω ότι τα τελευταία χρόνια τα Halloween costumes που βλέπω στα social media έχουν ανέβει επίπεδο, ακόμη και εδώ στην Ελλάδα.

Γιατί, ειδικά αν είσαι μαμά, θα έχεις καταλάβει ότι τα τελευταία χρόνια το Halloween έχει έρθει και στη χώρα μας και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν στολές, που είναι πάρα πολύ εμπνευσμένες. Οι περισσότερες από αυτές απαιτούν χρόνο (ίσως και χρήμα) και έχουν ένα ξεκάθαρο, τρομακτικό vision! Προσωπικά τα αγαπημένα μου κοστούμια δεν είναι όσα θα έχουν κάποιο scary θέμα, αλλά κυρίως αυτά που μιμούνται υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις. Και κάποια είναι πραγματικά iconic.

https://www.instagram.com/p/CVsvh56Jjiz

Και κάπου εδώ ας κάνουμε ενός λεπτού σιγή για την Heidi Klum. Αν είσαι έστω και λίγο fan του Halloween και των μεταμορφώσεων, τότε θα έχεις δει σίγουρα τα μοναδικά concepts της Heidi. Το super model αγαπά τόσο πολύ το Halloween που το έχει κάνει προσωπική της παράδοση, κάνοντας κάθε φορά και ένα mini countdown τις μέρες πριν από τη γιορτή. Jessica Rabbit, γιαγιά, εξωγήινος, πριγκίπισσα Φιόνα και πολλά, πολλά ακόμη μοναδικά κοστούμια, με τα οποία η Heidi εμφανίστηκε κατά καιρούς στα πάρτι της σεζόν, έκαναν τεράστια εντύπωση, αφού η αλήθεια είναι ότι η ίδια τολμάει να τσαλακώσει την εμφάνιση της όοσ λίγες κυρίες της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CkGeVlzDjPp

Εκτός, όμως, από τη Heidi υπάρχουν πολλές ακόμη stars, που μπορούν να σου δώσουν έμπνευση για το φετινό Halloween κοστούμι σου, όπως η Kim Kardashian, Kylie Jenner και Beyonce.

Το album των καλύτερων Halloween costumes (τρομάξαμε!):