Kate Middleton-Meghan Markle: Η Kate κέρδισε το 2022 style crash test για όλους τους σωστούς λόγους

Ναταλία Κατσακιώρη
Kate Middleton-Meghan Markle: Η Kate κέρδισε το 2022 style crash test για όλους τους σωστούς λόγους

Η άτυπη μάχη των Kate και Meghan έχει κριθεί και η πριγκίπισσα Kate ανακηρρύχθηκε νικήτρια στη μάχη  του στυλ, δηλώνοντας τη νέα εποχή της μοναρχίας. 

Δεν είμαι μεγάλη θαυμάστρια των crash tests και των συγκρίσεων είναι η αλήθεια, αλλά στην περίπτωση των Kate Middleton και Meghan Markle είναι μάλλον κάτι αναπόφευκτο. Κυρίως γιατί οι ίδιες οι δύο κυρίες φαίνεται να έχουν κηρρύξει τον μεταξύ τους πόλεμο για λόγους, που κανείς μας δεν θα μάθει πιθανότατα. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να καταλάβουμε από τα όσα έχει δηλώσει η Meghan Markle στο ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε πριν κάποιες μέρες στην πλατφόρμα του Netflix, προσπαθώντας να μας δείξει τη σκληρή και απόμακρη πλευρά της Kate Middleton.

Από την άλλη μετά το Megxit και πολύ πριν το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ η Kate και νυν πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει γίνει το νέο πρόσωπο της μοναρχίας. Η ίδια θα γίνει φυσικά κάποια μέρα βασίλισσα στο πλευρό του πρίγκιπα William και έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια, αν και η ίδια δεν έχει βασιλική καταγωγή.

https://www.instagram.com/p/CgrbiZYtisX

Και επειδή, όπως ξέρεις πολύ καλά, τα πάντα γύρω από τις κινήσεις των royals έχουν και ένα συμβολικό χαρακτήρα, τα ρούχα τους δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Να σε ενημερώσω ότι το royal style είναι μία από τις έξυπνες και δυνατές «φωνές» των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μέσω του οποίου συχνά οι δηλώσεις γίνονται διακριτικά, αλλά έξυπνα και αιχμηρά. Τι είδαμε, λοιπόν, από την Kate μετά το Megxit; Απελευθέρωση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έμεινε πιστή στο πρωτόκολλο, φρεσκάροντας το στυλ και την εμφάνιση της με κομμάτια Βρετανών σχεδιαστών, βάζοντας επίσης στο λεξιλόγιο της φράσεις ξένες μέχρι στιγμής για τους royals, όπως vintage και rental.

https://www.instagram.com/p/CZepsx4hFGc

Η Kate εντυπωσίασε τους πάντες με τα off shoulder gowns, που μας έδειξαν τη sexy πλευρά της, όπως το ασπρόμαυρο φόρεμα στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick», το κοντό λευκό shorts που απογείωσε το sailor style, αλλά και το μπλε, vintage, Chanel σακάκι της, που μας έδειξε τη νέα κατεύθυνση στο στυλ της. Η ίδια συνηθίζει να φοράει ξανά και ξανά τα αγαπημένα της items, ενώ στο ταξίδι στην Αμερική νοίκιασε ένα φόρεμα από το δημοφιλές site, Hurr, ακολουθώντας το sustainable vibe της μόδας. Το ίδιο είδαμε και με τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας, όπου το απλό, casual look όλων τους έδειξε ότι τη νέα εποχή της βασιλικής οικογένειας, που είναι κοντά στους νέους και τους «κανονικούς» ανθρώπους του λαού.

Grace Mirabella: Η διευθύντρια της Vogue US που χάρισε το περιοδικό στις αληθινές γυναίκες

Η Meghan Markle συνεχίζει το royal ντύσιμο της, γιατί άραγε;

meghan_markle-(3).jpg

Από την άλλη έχουμε τη Meghan Markle που έχει απασχολήσει τα μέσα όσο ελάχιστοι άνθρωποι μέσα στη χρονιά. Και αυτό κυρίως λόγω των δηλώσεών της και της ανάγκης της να μας μιλήσει για τη δική της πλευρά των πραγμάτων, όπως λέει. Η Meghan ήθελε, λοιπόν, να φύγει και να ζήσει μαζί με τον Harry το δικό της παραμύθι, έχοντας κάνει τη μεγάλη έξοδο από το παλάτι, που καταπίεσε το ποια πραγματικά ήταν. Παρόλα αυτά η Meghan δεν άλλαξε τίποτα στο royal attitude που απέκτησε ως δούκισσα του Sussex, ούτε έκανε κάποια ανανέωση στο στυλ της ή την εικόνα της. Παρέμεινε πιστή στο minimal chic style της, με τα ουδέτερα χρώματα και τα designer κομμάτια, ενώ προτιμά να εμφανίζεται με νέα outfits από τους αγαπημένους της οίκους. Παραμένει κομψή, όπως πάντα, αλλά η εικόνα της είναι η αλήθεια ότι θόλωσε δίπλα στη λαμπερή Kate.

«Emily in Paris» fever: Στην τρίτη σεζόν η Emily μεταμορφώνεται σε Παριζιάνα και αλλάζει το στυλ της

Το crush test μίλησε και το 2022 ήταν η χρονιά της Kate Middleton. Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας ίσως μπορέσει να ολοκληρώσει τελικά το έργο της πριγκίπισσας Diana και να γίνει η αγαπημένη βασίλισσα που όλοι πειρμένουν στη Βρετανία. Η Meghan Markle μάλλον θα πραγματοποιήσει το όνειρο της, έχοντας επιλέξει η ίδια το μέλλον της.