Primavera Sound Festival 2024: Στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ευρώπης πρωταγωνιστής είναι το Υ2Κ style

Primavera Sound Festival 2024: Στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ευρώπης πρωταγωνιστής είναι το Υ2Κ style

Μόλις ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του πιο διάσημου μουσικού gathering και εκτός από τις εμφανίσεις της Lana del Rey, των The National, των Pulp και της Peggy Goo, θαυμάσαμε και το dress code των καλεσμένων της Estrella Damm που το παρακολούθησαν ζωντανά.

Από τις 30 Μαΐου μέχρι και τις 2 Ιουνίου το Parc del Fòrum θα «ντυθεί» με τις πιο ενδιαφέρουσες νέες φωνές, θα δονηθεί από τους ήχους εμβληματικών άλμπουμ και θα χορέψει στους ρυθμούς των live acts που ακούν όλοι, σε κάθε γωνιά της γης, μακριά ή κοντά στην Καταλανική πρωτεύουσα. «Primavera» σημαίνει άνοιξη και από το 2001 μέχρι και σήμερα αυτό το μουσικό φεστιβάλ φέρνει τη φρεσκάδα και τον ανανεωτικό του αέρα στη Βαρκελώνη με χιλιάδες επισκέπτες από παντού.

IMG_1769.jpg

H Άλκηστις Ζιρώ και η Κατερίνα Παπουτσάκη παρακολουθούν το Primavera Sound Festival 2024 με μία παγωμένη Estrella Damm στο χέρι. Μαζί τους ο Φώτης Βαλλάτος και ο Άνταμ Κοντοβάς.

Φέτος αυτές οι ορδές των music fans θα απολαύσουν ένα line up μοναδικό και ταυτόχρονα relevant με όλες τις προτιμήσεις. Vampire Weekend, Sofia Kourtesis, Freddie Gibbs, Phoenix, Charli XCX, Blonde Redhead, Bikini Kill, Troye Sivan, Roosevelt, Romy, Justice, Arab Strap, Amyl and the Sniffers και Water From Your Eyes, είναι μερικοί από τους headliners με τους Lana del Rey, The National, Pulp και Peggy Goo να έχουν ξεσηκώσει ήδη το κοινό τις δύο πρώτες ημέρες.

IMG_1770.jpg

Μetallics, total white Y2k look και 00s vibes στο στυλ των Κατερίνα Παπουτσάκη και Άλκηστις Ζιρώ.

https://www.instagram.com/reel/C7oaqVUxu-y/

Εκεί βρίσκονται και δύο από τις πιο cool, Ελληνίδες ηθοποιούς, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Άλκηστις Ζιρώ που όπως είδαμε μέσα από τα Instagram accounts έχουν ήδη χορέψει με το «Common people» των Pulp και με το «Ι Believe in love again» της Peggy Goo. Έχουν λικνιστεί υπό τους ήχους του «Summertime Sadness» της Lana del Rey και του «Weird Goodbyes» των The National και έχουν διασχίσει την τεράστια έκταση με τα 5 stages του πολυχώρου δίπλα στο λιμάνι της Βαρκελώνης. Και όλα αυτά τα έχουν κάνει φορώντας ρούχα στην πιο συναυλιακή τάση του φετινού καλοκαιριού, σε Y2K style, aka όσα φορούσαμε το 2000. Δηλαδή low rise jeans, skinny denim, βερμούδες, logo athletic jackets, αθλητικά bustier, baby tees και cargo pants.

Χιλιάδες «Girls & Boys» απόλαυσαν το Primavera Sound Festival με μία παγωμένη Estrella Damm στο χέρι

Η μόδα Y2K αντικατοπτρίζει ένα στυλ ντυσίματος που εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αυτή η αισθητική χαρακτηρίζεται από τα τολμηρά, παιχνιδιάρικα και φουτουριστικά στοιχεία, αντλώντας έμπνευση από τις πολιτιστικές και τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής. Ζωντανά χρώματα, mix prints και όλο το πνεύμα της αισιοδοξίας που ήταν διάχυτο στην αλλαγή του αιώνα με έμφαση σε μια χαλαρή αισθητική, σε ένα trend που είναι must wear όχι μόνο για το Primavera αλλά και όλα τα gigs του φετινού καλοκαιριού.

Στo Primavera Sound Festival, εδώ και δύο ημέρες βλέπουμε -εκτός από τις αγαπημένες ηθοποιούς- συνέχεια κορίτσια στα social που έχουν υιοθετήσει την so hot right now τάση και κυκλοφορούν στα venues της Βαρκελώνης με χαμηλοκάβαλα jeans, bomber μπουφάν και μία παγωμένη Estrella Damm στο χέρι, τον επίσημο χορηγό του φεστιβάλ αλλά και μία απολαυστική μπύρα που έχει τις ρίζες της στην ισπανική πόλη και το 1876!

Cool as it gets

Τα crop tops, τα lingerie bras φορεμένα μέσα από girly cardigans (ευχαριστούμε Άλκηστις για το inspo) και τα στενά shorts με booties (ναι Κατερίνα, ναι!) είναι μερικά 00s pieces που οι αγαπημένες ηθοποιοί «χρησιμοποίησαν» στα Primavera looks τους και δεν μπορούμε παρά να σχεδιάσουμε το επόμενο music festive outfit μας με βάση αυτές τις αναφορές.... γιατί η μόδα και η μουσική είναι το καλύτερο style combo!

IMG_1764.jpg

H Άλκηστις Ζιρώ

IMG_1765.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως βλέπουμε παρακάτω στα stories της από την πρώτη ημέρα του Primavera επέλεξε ένα two colour, αθλητικό μπουφάν το οποίο είναι ιδανικό για τα lives που ξεκινούν μετά τις έντεκα το βράδυ, δηλαδή τα huge ονόματα της μουσικής σκηνής, ενώ η Άλκηστις Ζιρώ ένα λευκό crop top, denim βερμούδα και cowboy boots. Κομμάτια με vintage look and feel που αν φορεθούν σε ένα σύγχρονο mix and match σύνολο κλέβουν την παράσταση αναδεικνύοντας το ανεπιτήδευτο στυλ όλων των γυναικών που λατρεύουν τις συναυλίες χωρίς να χάνουν όμως τίποτα από την προσωπική τους αισθητική.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στα συναυλιακά looks είναι ο συνδυασμός του rebel style με την άνεση και το easiness που απαιτεί η περίσταση. Γιατί δεν μπορείς να ακούς το «Wanderlust» και να ασφυκτιάς μέσα στα ρούχα σου και η Κατερίνα με την Άλκηστις μας έδειξαν πώς να το κάνουμε δίνοντάς μας έμπνευση για τις επόμενες συναυλιακές βραδιές, εντός ή εκτός συνόρων… πάντα με στυλ!