Το πιο στυλάτο παπούτσι για τρέξιμο

Το πιο στυλάτο παπούτσι για τρέξιμο

Η καλύτερη επιλογή για το sporty chic look σας.

Δεν είναι εύκολο να βρείτε ένα αθλητικό παπούτσι που να συνδυάζει ποιότητα κατασκευής και καλαισθησία, για αυτό πολλές φορές όσο κολακευτικά και να είναι για το σώμα σας τα ρούχα της γυμναστικής, τα παπούτσια αρκούν για να χαλάσουν το look σας. Άλλά όποια προκατάληψη και να έχετε για τα sneakers, το νέο ASICS Gel Volt 33 σε μαύρο-φούξια χρώμα που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα αθλητικά παπούτσια.

Ιδανικό για τρέξιμο και περπάτημα καθώς αν και μινιμαλιστικό παπούτσι δεν υστερεί καθόλου σε τεχνολογίες. Το Gel Cushioning Systemβασική τεχνολογία της Asics) συμβάλει στην μέγιστή απορρόφηση των κραδασμών, το Propulsion Trusstic™ (ένα προωθητικό στήριγμα που ενισχύει την φάση της ώθησης) και το Full-Length Guidance Line™ (σόλα που ενισχύει την αποδοτικότητά σας στο τρέξιμο) φροντίζουν για την σωστή θέση του ποδιού από τη φάση της πρόσκρουσης στη στήριξη και τέλος στη προώθηση.

Δεν είναι όμως μόνο τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή μας στο παπούτσι. Το βάρος του, καθώς ζυγίζει μόνο 221 γραμμάρια, ο θελκτικός συνδυασμός χρωμάτων (μαύρο και φούξια) και ο λιτός σχεδιασμός του, κολακεύει κάθε συνδυασμό στις αθλητικές δραστηριότητες και το αναγάγει σε ένα παπούτσι πασπαρτού για κάθε άνετο look.

Μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα Intersport