Το color-blocking φόρεμα: κάντο όπως οι celebrities στις πιο χαμηλές τιμές!

Το color-blocking φόρεμα: κάντο όπως οι celebrities στις πιο χαμηλές τιμές!

Pastel, έντονες αποχρώσεις και ασπρόμαυροι συνδυασμοί

Φέτος και πάλι συνδυάζουμε τουλάχιστον δύο έντονα χρώματα και υποτασσόμαστε στην πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού, το color blocking. Δοκιμάστε το μωβ με το πορτοκαλί, το πράσινο με το γαλάζιο, το πράσινο με το μωβ, το κόκκινο με το φούξια, το κίτρινο με το γαλάζιο.

aliciakeyscelebritiesstellamccartneyfashionroxq2ui2njql_copy

Οι τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί κάνουν το στυλ μας να δείχνει εντυπωσιακό, μα το trend θέλει προσοχή για να δώσει το σωστό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην χρησιμοποιείτε πάνω από τρία χρώματα. Επίσης καλό είναι να χρησιμοποιείτε χρώματα που σας ταιριάζουν με τα πιο σκούρα να φοριούνται στο πιο γεμάτο σημείο του σώματός σας.

michelle-obama-in-preen

Ιδανική και πιο ασφαλής επιλογή για να ακολουθήσετε την τάση είναι το color blocking φόρεμα. Το είδαμε στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, στις πιο γνωστές celebrities και στις κορυφαίες fashion bloggers. Victoria Beckham, Olivia Palermo, Pippa Middleton, Michelle Obama, Kim Kardashian, Karlie Kloss, Alicia Keys, Jessica Alba και πολλές άλλες τα λατρεύουν.

article-1327329008254-1168024E000005DC-838687_466x699

Μίνι ή μάξι, cocktail ή ασύμμετρο - κάνει τη διαφορά και σε φέρνει πρώτη στις εξελίξεις της μόδας ενώ παράλληλα είναι κλασικό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κατάλληλο συνδυασμό εφόσον το πατρόν του stylish φορέματος έχει φροντίσει για εσάς.

Olivia-Palermo-looks-chic-in-a-color-blocked-pleated-dress-at-a-DKNY-event

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει. Η αγορά δίνει πολλές εναλλακτικές ΚΑΙ με χαμηλό budget που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το γραφείο ως το ρομαντικό ραντεβού ή ένα επίσημο event!

karlie-kloss-in-j-mendel-jayz-carnegie-hall-2-concert

Υπάρχει φυσικά και η διαχρονική επιλογή του ασπρόμαυρου blocked φορέματος που θα σας κάνει να φαίνεστε sexy με αρκετές δόσεις φιντέτσας. Πάντα κλασικό και αγαπημένο, το ασπρόμαυρο φόρεμα με γεωμετρική διχρωμία θα σε αποζημιώσει στο μέγιστο!

yRCVB

Σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς ή σε παστέλ, κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Αέρινα πλισέ και ρομαντικές διαφάνειες ή αυστηρά γεωμετρικά μοτίβα σε body conscious και σταθερά υφάσματα- ό, τι και αν επιλέξετε, θα δώσει στο στυλ σας ένα ιδιαίτερο twist.

KimKardashianBlackWhiteColorblockDress2-1

Προτιμήστε τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα τα πλαισιώσουν να είναι σε μεταλλικούς μπρονζέ ή nude τόνους, προκειμένου να ολοκληρώσετε το look πετυχαίνοντας ένα chic αποτέλεσμα. Για τις πιο τολμηρές, ιδανική επιλογή αποτελούν οι μονόχρωμες πλατφόρμες σε έντονες αποχρώσεις.

pippa-zara

Για μία ακόμη φορά, βρήκαμε τα πιο αέρινα και κολακευτικά κομμάτια που θα απογειώσουν το στυλ σας κερδίζοντας μία θέση στην ντουλάπα σας, για πολλές σεζόν! Ξεφυλλίστε την foto gallery και πάρτε ιδέες από τα Fullah Sugah όπου βρήκαμε τα πιο stylish σε τιμές από 18 έως 39 ευρώ.