Το καλοκαίρι στα...πόδια σας!

Το καλοκαίρι στα...πόδια σας!

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Scholl συνδυάζει άνεση με στυλ

Τα νέα μοντέλα της καλοκαιρινής συλλογής της Scholl σας περιμένουν στα φαρμακεία και υπόσχονται να αγκαλιάσουν τρυφερά τα πόδια σας και να συμπληρώσουν άψογα το ανανεωμένο στυλ σας.

Οι προτάσεις της Scholl περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα σε φανταστικά χρώματα και σχέδια - που ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο - και ψηλό ή χαμηλό τακούνι για να τα συνδυάσετε με το δικό σας προσωπικό στυλ κάθε ώρα της ημέρας. Ανανεωμένα, μοντέρνα και ανάλαφρα, βασισμένα στην πρωτοποριακή τεχνολογία και ποιότητα της Scholl, εξασφαλίζουν εγγυημένη λειτουργικότητα, στυλ και άνεση, φροντίζοντας για τα άνετα, ξεκούραστα βήματά σας.

Ειδικά σχεδιασμένα για τη δυναμική σύγχρονη γυναίκα, τα υποδήματα Scholl διαθέτουν πρωτοποριακή τεχνολογία που εξασφαλίζει το πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος. Ο εργονομικός σχεδιασμός του πέλματος στηρίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου που προκαλείται από την κακή στάση ή την πολύωρη ορθοστασία & ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια, κάνοντας το περπάτημα μια ευχάριστη εμπειρία! Είτε κάνετε σπορ, είτε μια απλή βόλτα, είτε εργάζεστε, είτε χαλαρώνετε με φίλους, τα Scholl, με τα υπέροχα χρώματα και τη μοναδική άνεσή τους θα σας χαρίζουν μια ξεχωριστή αίσθηση και σιγουριά σε κάθε σας βήμα.

Με τα Scholl κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση θα είναι μοναδική! Θα τα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.


Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΒΕ – τηλ: 210 66 26 201-7, www.costaspapaellinas.gr/scholl