Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO

Εσείς όμως θα ξεχωρίσετε φορώντας τα πιο chic φυλαχτά!

Υπέροχα, άκρως καλοκαιρινά και με διπλή χρησιμότητα αφού το κλασικό μάτι δεν είναι κάτι που μας συντροφεύει μόνο το καλοκαίρι. Το αγαπημένο και κλασικό φυλαχτό, γίνεται σύμβολο επιθυμίας και στυλ, που μπορεί να κάνει το δικό του statement διαλέγοντας ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Θα τα βρείτε αποκλειστικά σατ καταστήματα Li-LA-LO και στο e-shop του brand εδώ.

Η συλλογή, ονόματι i- collection, απαρτίζεται από ανάλαφρα μενταγιόν και μίνιμαλ δαχτυλίδια, παίζουν με ροζ χρυσό, λευκόχρυσο, μπριγιάν, ζαφείρια και ημιπολίτιμες πέτρες δημιουργώντας μοναδικούς και καλαίσθητους συνδυασμούς που ανεβάζουν επίπεδο στο στυλ σας, με διαχρονικό ύφος και αξία.

Ιδανικά για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα και γιατί όχι στον εαυτό σας, δεν θα βγαίνουν από πάνω σας καθότι διακριτικά και θηλυκά, προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας και μινιμαλιστικής αντίληψης. Ιδανικά για κάθε γυναίκα ή κορίτσι, ταιριάζουν με κάθε σύνολο και σας δίνουν τη λάμψη που χρειάζεται κάθε στιγμή! Κοσμήματα με συμβολισμό και ξεχωριστό σχεδιασμό για fashionistas με γούστο!

Τα Li-LA-LO θα τα βρείτε στο www.lilalo.gr

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της σελίδας του facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Ιδού τα νέα συλλεκτικά Converse All Star

Τι παπούτσια προτείνει η Madonna για τη νέα σεζόν;

Η νέα, υπέροχη φθινοπωρινή σειρά των H&M για τα παιδιά