Δείτε τα νέα απίστευτα φθινοπωρινά σχέδια Steve Madden!

Δείτε τα νέα απίστευτα φθινοπωρινά σχέδια Steve Madden!

Στις φωτογραφίες από την ιδιαίτερη καμπάνια του brand

Αν ψάχνετε για συναρπαστικά κομμάτια που θα συμπληρώσουν το στυλ σας τη νέα σεζόν και θα αποτελέσουν πρόκληση για την γκαρνταρόμπα σας, η νέα συλλογή Steve Madden αξίζει μία εξονυχιστική ματιά- και δύο και τρεις!

Αυτό το φθινόπωρο μπορούμε να δοκιμάσουμε αρκετές από τις ανατρεπτικές και παράλληλα ευκολοφόρετες προτάσεις. Από το να απογειώσετε τα νέα trends μεχρι το να επιλέξετε άνετα κομμάτια με εκείνο το ιδιαίτερο twist που θα κάνει το look σας πιο edgy το label δίνει τη λύση. Η συλλογή παρουσιάζει προτάσεις που αν μη τι άλλο θα κλέψουν την παράσταση.

Rock και chic vibes εναλλάσσονται και δημιουργούν ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Μπότες με studs όπως και sneakers μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό fashion statement ακόμη και αν το υπόλοιπο outfit παίζει σε πιο χαμηλούς τόνους. Μας αρέσει πολύ η ιδέα με το animal print που αναδεικνύει τα παπούτσια με τον πιο hype τρόπο.

Oxfords, sneakers, χοντροτάκουνες μπότες, animal prints, sneakers με πλατφόρμα... loafers και blogues με studs και πολύχρωμα rhinestones δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να περάσουμε απαρατήρητες. Οι trendy εναλλακτικές αξίζουν να τις δοκιμάσει κανείς και μπορούν να ενσωματωθούν σε διάφορα σύνολα. Τα φετινά παπούτσια θα δείξουν τέλεια με military κομμάτια σε συνδυασμο με φθαρμένο denim και δερμάτινα jackets που αυτή τη χρονιά έχουν την τιμητική τους!

Τολμήστε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο και υπογραμμίστε την προσωπικότητά σας με άνεση και δυναμισμό. Τα παπούτσια Steve Madden στην Ελλάδα θα βρείτε αποκλειστικά στα ομώνυμα καταστήματα και στα καταστήματα Nak .

Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes

Διαβάστε ακόμη:

Η εντυπωσιακή Miranda Kerr με πέδιλα Bally!

Βρείτε τα πιο ωραία παιδικά παπουτσάκια για τα αγγελούδια σας στα Nak!

Οι color blocking τσάντες που λατρέψαμε!