Ιδού τα 5 επικρατέστερα Queen T-shirts του διαγωνισμού μας: Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Ιδού τα 5 επικρατέστερα Queen T-shirts του διαγωνισμού μας: Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε το μπλουζάκι που σας αρέσει περισσότερο!

Εδώ και μία εβδομάδα στο Queen.gr τρέχει ένας μεγάλος διαγωνισμός σε συνεργασία με το label Regalinas. Aν έχεις πάθος με τη μόδα και σχεδιάζεις ή μεταποιείς μόνη/-ος σου τα ρούχα σου, κάνε like, δήλωσε συμμετοχή και στείλε μας το σχέδιο σου ΕΔΩ.

Δημιούργησε το δικό σου μπλουζάκι για το Queen.gr που θα κυκλοφορήσει σε special edition από τη Regalinas, την αγαπημένη εταιρεία των celebrities, και γίνε Queen fashion editor για ένα μήνα- γνώρισε την ομάδα μας και να γίνε μέρος της πιο Queen εμπειρίας; Επιπλέον, μέρος των εσόδων από το μπλουζάκι σου θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου προκειμένου να συνεχίσει το δύσκολο μα τόσο σημαντικό έργο της! 1 ευρώ από κάθε πώληση του t-shirt του Queen θα δοθεί για τη στήριξη του οργανισμού. Με μία συμμετοχή, λοιπόν κερδίζεις την αναγνωρισιμότητα, την εκπαίδευσή σου στον κόσμο του fashion editing και βάζεις ένα λιθαράκι για να εξασφαλίσεις το μέλλον μικρών παιδιών, που η ζωή δεν τους φέρθηκε και τόσο καλά...

Δες τα επικρατέστερα μπλουζάκια του διαγωνισμού μέχρι στιγμής και ψήφισε εκείνο που σου αρέσει περισσότερο κάνοντας like σε αυτό το link του Facebook. Όπως καταλαβαίνεις, δεν χρειάζεται να είσαι designer για να συμμετέχεις! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, κέφι και όρεξη για δημιουργία! Μπορείς να μας στείλεις το σχέδιο σου είτε σχεδιασμένο σε υπολογιστή είτε με το χέρι ή ακόμη και τη φωτογραφία με το μπλουζάκι που έχεις φτιάξει αν είσαι πρακτικός τύπος! Όλα τα σχέδια θα αναρτηθούν στη σελίδα του Queen.gr στο facebook και όλοι οι fans μπορούν να ψηφίζουν μέχρι και τις 12/12/2012 κάνοντας like σε ένα ή περισσότερα σχέδια, στέλνοντας τα καλύτερα στον τελικό.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 27 Νοεμβρίου και θα κρατήσει μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Μη χάνεις άλλο χρόνο: λάβε συμμετοχή και ανέβασε τη φωτογραφία της δημιουργίας σου ή το σχέδιο σου στη σελίδα του queen στο facebook συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής. Οι 12 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού και η επιτροπή μας θα διαλέξει το καλύτερο σχέδιο και θα αναδείξει τη μεγάλη fashion queen νικήτρια στις 17/12/2012!

Καλή επιτυχία!

*Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

*Ψηφίζετε εδώ

Δείτε τις δημιουργίες Regalinas:

www.regalinas.gr

www.facebook.com/pages/REGALINAS