Folli Follie: Δείτε την εκπληκτική καλοκαιρινή συλλογή, με άρωμα... Σαντορίνης!

Folli Follie: Δείτε την εκπληκτική καλοκαιρινή συλλογή, με άρωμα... Σαντορίνης!

Folli Follie is...Calling All "It" Girls!

Τα τολμηρά και ελκυστικά look που χαρακτηρίζουν αυτή την εποχή, αντανακλώνται με τον ιδανικότερο τρόπο στην αβίαστη πολυτέλεια ενός κυκλαδίτικου νησιού και η Folli Follie ταξίδεψε μέχρι την Σαντορίνη, όπου η μαγευτική θέα και το επιβλητικό λιμάνι συνοψίζουν με τον καλύτερο τρόπο την νέα αυτή διάθεση. Σε περίοπτη θέση, μοναδικά statement κοσμήματα, σχεδιασμένα για σύγχρονα "It" Girls που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής με την χαρισματική τους λάμψη, ενέργεια και τον fun χαρακτήρα τους. Είτε διασχίζουν το νησί πάνω σε μια βέσπα, είτε χαλαρώνουν στο ηλιοβασίλεμα πριν μια βραδινή έξοδο, τα αληθινά "It" Girls ξεχωρίζουν για την μοναδική και απαράμιλλη αίσθηση του στιλ. Κατανοούν τι χρειάζεται για να μαγνητίσουν όλα τα βλέματα, και η Folli Follie με τις συναρπαστικές επιλογές και τις νέες συλλογές αποτελεί τον ιδανικό τους σύμμαχο.

Οι κανόνες του Παιχνιδιού

Η Σαντορίνη αποτελεί μοναδικό σκηνικό και καταφέρνει να δώσει πνοή στην glam διάθεση της νέας εποχής. Ένας καλοκαιρινός προορισμός-must για το διεθνές jet set, το νησί με την πιο αναγνωρίσιμη καλντέρα του κόσμου φιλοξενεί τα δύο "It" Girls της Folli Follie για μια ιδανική μέρα κάτω από τον καυτό μεσογειακό ήλιο. Τα "It" Girls σε κερδίζουν με την αβίαστη αίσθηση του στιλ που διαθέτουν, την μοναδική έμφυτη ικανότητα να δημιουργούν τάσεις και την μεταδοτική χαρά της ζωής. Η Folli Follie συνόψισε τις πιο συναρπαστικές πλευρές του χαρακτήρα τους σε πέντε κανόνες που μπορούν να εμπνεύσουν τα κορίτσια της Folli Follie σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε τον κανόνα που σας εκφράζει καλύτερα ή να συνδυάσετε περισσότερους κανόνες για να εμφυσήσετε μια φρέσκια δόση στιλ σε κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση.

Η συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013

Φωτεινές χρωματικές παλέτες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες κυριαρχούν στις νέες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Folli Follie. Το χρώμα είναι η απόλυτη τάση αυτή τη στιγμή και η Folli Follie παρουσιάζει νέες συλλογές και προσθήκες σε ήδη αγαπημένες συλλογές που αναμφισβήτητα θα εντυπωσιάσουν. Είναι εμφανής η διάθεση της μόδας να κινηθεί προς patterns, είτε εξωτικά, είτε πιο διαχρονικά, που κομψά αποτυπώνονται σε αξεσουάρ, κοσμήματα, δημιουργημένα με τόση προσοχή που θα γίνουν ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.
Ταξιδέψτε με τα "It" Girls της Folli Follie στην Σαντορίνη σε μια glam απόδραση στιλ που θα σας μείνει αξέχαστη!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery!