Sanktoleono: Τα πιο ιδιαίτερα statement κοσμήματα

Sanktoleono: Τα πιο ιδιαίτερα statement κοσμήματα

Δείτε τις υπέροχες δημιουργίες της Παναγιώτας Φερεντίνου

Η ένωση του παλιού με το καινούριο είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται το label Sanktoleono. Eντυπωσικά κοσμήματα με statement και συχνά έθνικ χαρακτήρα επηρεάζονται φανερά από τις σπουδές της δημιουργού τους στη Θεολογία, ανασύροντας αρχέγονα και μεταγενέστερα θρησκευτικά σύμβολα και μοτίβα, φτιαγμένα από ακατέργαστα φυσικά υλικά, vintage κομμάτια και επεξεργασμένα με σύγχρονη τεχνολογία. Μέσα από όλα αυτά προκύπτουν τα πραγματικά μοναδικά κομμάτια των συλλογών Sanktoleono.

Aztec-style γεωμετρικά σχήματα, πρωτόγονα μέταλλα και πετρώματα, ακατέργαστος μπρούντζος και 'ζωντανά' υλικά όπως κοράλια, ξύλο και φτερά ενώνονται σε μυστηριακές δημιουργίες που μας κάνουμε να νοσταλγούμε το αρχέγονο παρελθόν ενώ ταυτόχρονα προκαλλούν μία παράξενα φουτουριστική αίσθηση.

naya

*Πραγματικά η Παναγιώτα- ή αλλιώς Naya Φερεντίνου είναι από τις αγαπημένες μου σχεδιάστριες κοσμημάτων. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Αρκετές φορές έχω αγοράσει κοσμήματα από εκείνη τα οποία δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Επιπλέον, είναι πανέμορφη!

Θα βρείτε τα κοσμήματα εδώ...

www.sanktoleono.com

http://www.etsy.com/shop/SANKTOLEONOJEWELRY

294661 4392940098690 426242329 n

Διαβάστε ακόμη:

Nidodileda: Ένα νέο label από την ταλαντούχα Τόνια Μητρούδη

Karavan: Tο νέο γυναικείο label που κάνει θραύση πριν καν κυκλοφορήσει