Δείτε τις πιο περίεργες, αστείες και cool μπλούζες που βρήκαμε!

Δείτε τις πιο περίεργες, αστείες και cool μπλούζες που βρήκαμε!

Μια εταιρεία, ονόματι Beloved δημιουργεί τα πιο παράξενα sweaters

Τα πιο Sexy-Sweaters τα βρήκαμε στο label Belovedshirts, το οποίο προσφέρει υπέροχες εναλλακτικές και ιδέες για να ανανεώσετε το στυλ σας, εσείς ή ο φίλος σας με ιδιαίτερο τρόπο. Απαρατήρητοι μια φορά δεν θα περάσετε. Αν αρχίσει κανείς να γελά μαζί σας, μην το δείτε απαραίτητα με κακό μάτι γιατί και το χιούμορ είναι στυλ. Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε ένα από τα φουτεράκια που μπορείτε να δείτε στην photo gallery, εμείς μαζί σας!

Θέλει θάρρος για κάποιες από τις επιλογές. Η αλήθεια είναι οτί εμείς λατρέψαμε ακόμη και τα πιο παράξενα σχέδια. Η εταιρεία Beloved, χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνική, τρισδιάστατου print προκειμένου οι στάμπες να έχουν βάθος και να μοιάζουν ανάγλυφες. Τα χρώματα παραμένουν ζωντανά παρά τα πλυσίματα (εάν τηρείτε τους κανόνες- που δεν είναι καθόλου δύσκολοι) και τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Oreo, bacon, τηγανητές πατάτες, burgers, donuts, Nutella, Sushi, Pizza και ήρωες όπως οι Akira, 2Pac, Captain Planet ή ο γνωστός γκρινιαρόγατος, απαρτίζουν μια πολύ ενδιαφέρουσα και κατά τί διεστραμμένη συλλογή από sweatshirts που άλλοι θα λατρέψουν και άλλοι θα μισήσουν... Δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε την gallery παραπάνω και να βρείτε το δικό σας αγαπημένο ή χειρότερο.

*Σαν έξτρα μπόνους σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε το υπέροχο θέαμα αυτού εδώ του φούτερ ονόματι 70's Hairy Chest Sweater (Φούτερ τριχωτό στήθος αλά 70's), που βρήκαμε στο firebox στην τιμή των 47.29 ευρώ. Τα σχόλια δικά σας!

70s-Hairy-Chest-Sweater

Διαβάστε ακόμη:

H Rihanna επιλέγει Mary Katrantzou

Το Queen.gr προτείνει: Το all day look της ημέρας!

Sanktoleono: Τα πιο ιδιαίτερα statement κοσμήματα