Break a Stone: Χειροποίητα κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθια

Break a Stone: Χειροποίητα κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθια

Bohemian κομμάτια με δυναμική αισθητική

Τα Break a Stone είναι σύμφωνα με τη δημιουργό τους, εμπνευσμένα από οτιδήποτε διαφεύγει της προσοχής μας και έχουν έντονες αναφορές σε απόκοσμα ή καλτ αρχέτυπα, μάγισσες και μάγους.

Η Αγγέλικα Καραλή, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως οικονομικό στέλεχος μεγάλης εταιρείας και να ακολουθήσει αυτό που μιλούσε στην καρδιά της. Το σχεδιασμό και την κατασκευή στο χέρι μοναδικών και πρωτότυπων κοσμημάτων. Για τα κομμάτια αυτά εκτός από περίτεχνες μεταλλικές κατασκευές, χρησιμοποιεί πετρώματα και ημιπολύτιμους ή και πολύτιμους λίθους που κατεργάζεται η ίδια, εξ' ου και το "Break a Stone". Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς το label της είναι καινούριο, κατάφερε να φιλοξενηθεί σε editorial, να δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή etsy shops και να γίνουν αναφορές για τα κοσμήματά της σε ξένα blogs και sites μόδας τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Τα κοσμήματα Break A Stone απευθύνονται σε εκείνους που πιστεύουν στα παραμύθια και τους μύθους, στους αιώνια περιπλανώμενους. Στοχεύοντας σε κάτι περισσότερο από το να είναι απλά ένα brand name, το όνομα "Break a Stone" συμβολίζει την αλλαγή και την πίστη στην προσωπική ολοκλήρωση. Κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται με περισσή φροντίδα στο «εργοστάσιο ονείρων» της Αγγέλικας που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Δανάη Ίσαρη στην παραπάνω gallery.

Βρείτε τη σελίδα στο facebook, εδώ.

Βρείτε την πιο πρόσφατη συλλογή Break a Stone, εδώ.