Η συντακτική ομάδα του Queen κάνει shoe shopping

Η συντακτική ομάδα του Queen κάνει shoe shopping

Και επιλέγει τα πιο hot σχέδια της σεζόν

Είναι, σίγουρα, το fashion item- φετίχ της κάθε fashionista. Ο λόγος για τα παπούτσια που, δηλώνουμε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ότι όλοι λατρεύουμε.

Όσο γεμάτη και πλήρης κι αν είναι η γκαρνταρόμπα μας, πάντα υπάρχει χώρος για ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια. Ψηλοτάκουνα ή flat, επίσημα ή casual, ξέρουμε ότι, όσα ζευγάρια κι αν έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά. Η συντακτική ομάδα του Queen επισκέφθηκε την αγαπημένη της online boutique, το Koolfly.com και βρήκε τα πιο hot σχέδια, κατάλληλα για κάθε περίπτωση και για όλους τους συνδυασμούς! Δείτε τα στη gallery και, για να αποκτήσετε το δικό σας αντικείμενο του (στυλιστικού) πόθου, μπείτε στο Koolfly.com και αποκτήστε τα καλύτερα παπούτσια της σεζόν!

Νάγια Κωστιάνη
«Εγώ και τα τακούνια βρισκόμαστε μόνο σε γάμους και πρωτοχρονιές, άντε και σε κανένα γενέθλιο στο τσακίρ κέφι, αλλά ακόμα και τότε η σχέση μας κρατάει για περίπου 2 ώρες, μέχρι τα βγάλω δηλαδή και να φορέσω ένα από τα δύο λατρεμένα μου παπούτσια-φετίχ που σίγουρα θα έχω πάρει μαζί μου: μπότες ή sneakers. Έλα όμως που τα τακούνια αναδεικνύουν το πόδι όσο τίποτα και, καλώς ή κακώς, αναβαθμίζουν την εμφάνιση. Για αυτό και το παπούτσι που επέλεξα από το eshop του KoolFly, τα μαύρα δερμάτινα Chelsea μποτάκια της Vivian, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και εξηγούμαι:

  • Είναι ankle boot. Θα μπορούσα να φοράω μόνο ankle boots για πάντα.
  • Είναι μαύρο (#mono_mayro) και δερμάτινο, δύο ακόμα προσωπικές αδυναμίες.
  • Έχει γερό, χοντρό τακούνι που το κάνει εξαιρετικά άνετο στο περπάτημα ακόμα και για μια hater των τακουνιών όπως εγώ, και στο τέλειο ύψος.
  • Οι κομψές γραμμές του σε συνδυασμό με το τακούνι το κάνουν ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας: για το γραφείο, για βόλτα, για μεσημεριανό καφέ, για ποτό το βράδυ. Επίσης συνδυάζεται υπέροχα τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια.

Με λίγα λόγια δηλαδή: What's not to like?»

Δήμητρα Τσιγγενέ
«Η καλύτερη επιλογή χειμωνιάτικου υποδήματος για εμένα δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από τις KD Global biker boots. Είναι άνετες, cool και συνδυάζονται πανεύκολα με όλα. Από τη συλλογή του αγαπημένου online shop Koolfly, ξεχώρισα αυτές τις μπεζ σουέντ biker boots. Οι αγκράφες τις καθιστούν ακόμη πιο ξεχωριστές. Θα τις συνδυάσω με κολάν και φαρδιά μακριά μπλούζα, με το αγαπημένο μου leather παντελόνι, καθώς και με maxi φούστες. Αυτό θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνω στον... εαυτό μου!»

Ευάγγελος Μπάος
«Πως η γόβα είναι απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε θηλυκού δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ξανά. Πέρα, όμως, από το μαύρο και το nude η παλέτα εκτείνεται σε πάμπολλα χρώματα με βασιλιά τους για αυτή τη σεζόν να ανακηρύσσεται το βουργουνδί. Για αυτό θα προτείνω τις υπέροχες μπορντό γόβες Vivian. Η μαγεία του βουργουνδί, ή μπορντό αν προτιμάτε, δεν κρύβεται στο ότι το έχουν συμπεριλάβει μπόλικοι οίκοι στις συλλογές τους, ούτε ότι κυριαρχεί στις παλέτες ομορφιάς για vamp looks. Το υπέροχο με αυτό το σκουροκόκκινο χρώμα είναι πως μπορεί να προστεθεί εύκολα σε μονόχρωμα looks δίνοντας τους χαρακτήρα χωρίς να προκαλεί. Όταν μάλιστα μιλάμε για γόβα προσθέστε στα παραπάνω και έξτρα πόντους τόσο σε κομψότητα όσο και σε ανάστημα και έχετε τον ιδανικό συνδυασμό.»

Πέπη Τηλιγάδη
«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, (εντάξει το παράκανα) από τα 20 και κάτι τέλος πάντων φοράω και στις πιο καθημερινές στιγμές πάντα τακούνι (οι πόντοι αλλάζουν ανάλογα με το προχωρημένο της ώρας). Δηλώνω λάτρης της κλασικής γόβας , αλλά οι φετινές τάσεις στο παπούτσι απενεχοποίησαν το street casual look και οι συνδυασμοί του το κάνουν απίστευτα ενδιαφέρον. Για αυτό τον λόγο από τη συλλογή της Koolfly ξεχώρισα αυτά τα γκρι σουέντ μποτάκια Arish by Vivian, που μόλις είδα φαντάστηκα να τα φοράω με ένα skinny jean, x large πουλόβερ και να περπατάω μεσημέρι Κυριακής στους δρόμους της Αθήνας. Θα γίνουν δικά μου τώρα!»

Νέλλυ Σκουφάτογλου
«Επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη τα μαύρα σουέντ μποτάκια με κρόσσια και τρουκς Vivian. Σε μαύρο γιατί είναι ροκ και κλασικό ταυτόχρονα. Η κρυμμένη πλατφόρμα το κάνει άνετο ενώ δίνει ύψος και τα κρόσσια του δίνουν μία country και φολκ αίσθηση που κυριαρχεί στις πασαρέλες και στις high-end designer συλλογές τις δύο τελευταίες σεζόν. Θα το φορούσα με μαύρο opaque καλσόν και shorts denim ή σε δέρμα, με φλοράλ mini φορέματα, με ένα LBD με στενό δερμάτινο παντελόνι, skinny jeans ή ακόμη και κολάν. Συνδυάζεται εύκολα, η ενιαία σόλα δεν κουράζει και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.»

Γωγώ Φούντα
«Ενώ γενικώς κι εγώ αγαπώ τα flat παπούτσια, αυτή την σεζόν θα ενδώσω σε ένα ζευγάρι κλασικά ψηλοτάκουνα, τις μπλε σουέντ γόβες της Vivian δηλαδή, τις οποίες θα φορέσω στις βραδινές εξόδους μου με μίνι φορέματα για flirty αποτέλεσμα, αλλά και με το denim παντελόνι μου στις πρωινές, casual chic εμφανίσεις των Χριστουγέννων. »

Αφροδίτη Γκόγκογλου
«Για τις εμφανίσεις του Χειμώνα, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να βγάζει από πάνω του τις κλασικές, μαύρες biker boots της KD Global που αποτελούν σίγουρα αγορά- επένδυση. Θα τις φοράω καθημερινά, με τα τζιν μου για ένα grunge twist στις εμφανίσεις μου, αλλά και το βράδυ, με φούστες και φορέματα σε κάθε χρώμα και σχέδιο για άψογα rock chic looks.»

Ιλιάδα Κλάγκου
«Επιλέγω τα καφέ δερμάτινα μποτάκια Vivian αφενός για την κομψή γραμμή τους- πολύ ωραία η λεπτομέρεια με το φερμουάρ, η οποία κολακεύει το πόδι, αφετέρου και για το χρώμα τους, που είναι μπαλαντέρ καθώς φοριέται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.»