Intimissimi Valentine's Day collection:Αισθησιακή αποπλάνηση με τα πιο sexy εσώρουχα

Intimissimi Valentine's Day collection:Αισθησιακή αποπλάνηση με τα πιο sexy εσώρουχα

Δαντέλα και μαύρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μπορεί να μισούμε τις καρδούλες και τις ρομαντικές καρτούλες, παρόλα αυτά όχι δε θα λέγαμε σε μια... καυτή νύχτα!

Τι θα λέγατε, λοιπόν, για μια μίνι ανανέωση για την ημέρα των ερωτευμένων; Μια γρήγορη βόλτα σε ένα από τα αγαπημένα μας καταστήματα Intimissimi είναι αρκετή για να βρούμε τέλεια εσώρουχα για να... αποπλανήσουμε τον καλό μας με sexy διάθεση.

Σοφιστικέ δαντέλα, all time classic μαύρο αλλά και ροζ. Τα σχέδια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία: super push-up, μπαλκονέ, σλιπς, brazilians.
Πιο συγκεκριμένα, το ντεκολτέ είναι βαθύ –ιδανικό για sexy outfits που ταιριάζουν σε μία Valentine's Day. To Baby-Doll σε total black διανθίζεται από εφέ chantilly lace ενώ οι ενισχύσεις σε σκονισμένο ροζ ολοκληρώνουν την sensual εικόνα του. Ο κορσές ασκεί αδιαμφισβήτητη έλξη και παραπέμπει σε ένα ραφιναρισμένο boudoir style.

Δείτε στην παραπάνω gallery τα σχέδια και διαλέξτε αυτό που θα βγάλει προς τα έξω τον πιο sexy εαυτό σας. Το να είσαι γυναίκα δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη απόλαυση. Κάνετε στον εαυτό σας ή στις φίλες σας τέλεια Intimissimi δώρα!