BREEZE Attitude Syndrome: Φτιάξε τους δικούς σου κανόνες με τα πιο statement ρολόγια

BREEZE Attitude Syndrome: Φτιάξε τους δικούς σου κανόνες με τα πιο statement ρολόγια

Το brand που έχει ξετρελάνει τη showbiz και τα ρολόγια του φοριούνται σήμερα από όλα τα στυλάτα κορίτσια, μας 'παρασύρει' με αμείωτη ένταση στο δικό του ρυθμό και αυτή τη σεζόν:

Μέσα από τη νέα τους καμπάνια, με motto «BREEZE Attitude Syndrome», τα BREEZE Watches αποθεώνουν για ακόμη μια φορά τη διαφορετικότητα και το προσωπικό στυλ! Σε «καλούν» να 'παίζεις' και να δημιουργείς. Να μη διστάζεις. Να 'φτιάχνεις' τους δικούς σου κανόνες. Τόλμησέ το!

BREEZE Watches Spring/Summer 2014 Collection

Πιστό στην δημιουργία mega trends, το BREEZE έρχεται με ακόμη πιο ανεβασμένη διάθεση, εκρηκτικό όσο ποτέ και χωρίς συμβιβασμούς!
Η συλλογή BREEZE Watches Spring/Summer 2014 μέσα από ένα ανατρεπτικό mix έντονων αντιθέσεων 'σκορπάει' αισιοδοξία και παραδίδει μαθήματα προχωρημένου attitude: High-street fashion design που ξεχυλίζει το πάθος και η ενέργεια, τολμηρές λεπτομέρειες, επιθετικά μεγέθη και απίστευτη ποιότητα κατασκευής, στις πιο sexyτιμές.

Statement ρολόγια & Super-stylish χρονογράφοι που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά, προσθέτουν edgyvibes, 24 ώρες το 24ωρο, στο προσωπικό σου στυλ.

Την συλλογή BREEZE Watches Collection θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.

www.breezewatches.com
www.facebook.com/breezewatches