Bracli: Τα πολυτελή εσώρουχα που προκαλούν τις αισθήσεις και διεγείρουν τη φαντασία

Bracli: Τα πολυτελή εσώρουχα που προκαλούν τις αισθήσεις και διεγείρουν τη φαντασία

Ετοιμαστείτε για τις πιο αξέχαστες εμπειρίες.

Τα Bracli αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Τα μαργαριτάρια manacor σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα απαλή δαντέλα τους δημιουργούν μια άκρως ερωτική διάθεση.


Ωστόσο, υπάρχει μια πιο μεγάλη πρόκληση από την φυσική επαφή με τα μαργαριτάρια: τα Bracli προκαλούν και διεγείρουν την φαντασία.
 Είναι μια πρόσκληση που εκτός απο την γυναίκα που φοράει Bracli, επεκτείνεται και σε αυτόν που θέλει να μοιραστεί αυτή την εμπειρία μαζί της, ως συνεργός, ως έμπιστος... Τα Bracli προσφέρουν μια παραλλαγή σε κάθε δραστηριότητα της ζωής, είτε ρουτίνας είτε σε κάποια ειδική περίσταση. Όλα είναι διαφορετικά, όταν μια γυναίκα τα κάνει φορώντας ένα Bracli κρυφά (ή σαν κοινό μυστικό με κάποιον). Αποτελεί μέρος ενός προοιμίου μιας αξέχαστης εμπειρίας στην οποία είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει. Να είστε σίγουροι πως τα Bracli είναι το τέλειο δώρο για μια γυναίκα, καθώς συνδυάζουν την κομψότητα με τον αισθησιασμό και την εκλεπτισμένη πολυτέλεια, είναι ελκυστικά και ποθητά.

Ξεκινώντας με την εμφάνισή τους, τα Bracli είναι σημείο αναφοράς στις βιτρίνες των καλύτερων και πιό διάσημων πολυκαταστημάτων στον κόσμο όπως το 'La Petite Coquette' στην Νέα Υόρκη, τα καταστήματα της Victoria's Secret σε όλη την Αμερική, το εμπορικό κέντρο Lafayette στο Παρίσι κ.α.

Όλοι σταματούν, όλοι 'σκέφτονται', όλοι φαντάζονται, σχολιάζουν ή χαμογελούν. Έχουν πιάσει το νόημα. 
Τα Bracli έχουν φορεθεί στη θρυλική πλέον σειρά Sex and The City (δώρο ενός πολυεκατομμυριούχου στην Σαμάνθα μέσα στο ιδιωτικό τζετ του), όπως και στην σειρά Grey's Anatomy και έχουν φωτογραφηθεί για το Playboy των Η.Π.Α.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.