Τα ομορφότερα beachwear έχουν ελληνική υπογραφή

Τα ομορφότερα beachwear έχουν ελληνική υπογραφή

Γιατί ποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα το καλοκαίρι από τους ανθρώπους που ζουν και δημιουργούν στην Ελλάδα;

Το ελληνικό καλοκαίρι έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, φως και χρώματα και, είμαστε τυχεροί, ως κάτοικοι αυτής της χώρας, να μπορούμε να το ζήσουμε κάθε χρόνο. Από τον Μάιο (τουλάχιστον), μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε στις ομορφότερες παραλίες και τα πιο μαγευτικά νησιά, ενώ τα beachwear είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Και, ποιος είναι καταλληλότερος για να μας προτείνει τα ομορφότερα και πιο ποιοτικά beachwear, από τους δημιουργούς που ζουν και εργάζονται στην χώρα μας; Το Queen προτείνει 4 brands από την χώρα μας, των οποίων τις δημιουργίες δεν θα θέλουμε να αποχωριστούμε για τους επόμενους μήνες!

Sophie Deloudi Swimwear: Ιδιαίτερα και minimal chic
Η Ελληνίδα designer, που έγινε γνωστή για τις συνεργασίες της με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παγκοσμίως (Flos, B&B, Oscar Maschera, Porro, Living Divani), επέστρεψε στην πρώτη της αγάπη, την μόδα, δημιουργώντας μία swimwear συλλογή που αντανακλά όλες τις αρχές και τις αξίες που αγάπησε από τον κόσμα του design: υψηλή ποιότητα, άψογες εφαρμογές, «καθαρές» γραμμές, αψεγάδιαστα τελειώματα και έντονο το στοιχείο της δυναμικής, διακριτικής θηλυκότητας. Η Σόφη Δελούδη κυκλοφόρησε φέτος την πρώτη της συλλογή μαγιό μοναδικών, κλασικών αλλά και επίκαιρων, για τις γυναίκες που επιζητούν την θηλυκότητα, την κομψότητα αλλά και την υψηλή αισθητική, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους. Θα τα βρούμε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Zeus+Δione: Τα απόλυτα χειροποίητα σανδάλια της σεζόν
Δύο φίλες, η Δήμητρα Κολοτούρα και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι, δημιουργούν ένα fashion brand με κυρίαρχες αξίες τα άψογης ποιότητας υλικά, και την μοναδικότητα του χειροποίητου. Βασισμένες στην πλούσια ελληνική, αισθητική κληρονομιά, οι Δήμητρα και Μαρέβα προτείνουν ρούχα και αξεσουάρ αποκλειστικά από ελληνικές ύλες και Έλληνες τεχνίτες που κρατούν ζωντανή την τέχνη τους, προσαρμόζοντάς την στην σύγχρονη αισθητική. Σήμερα, τα Zeus+Δione πωλούνται στις πιο «ψαγμένες» μπουτίκ όλου του κόσμου. Από την συλλογή, ξεχωρίσαμε τα δερμάτινα σανδάλια που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένες μπουτίκ, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλα e-shops.

Sun of a Beach: Οι πιο cool πετσέτες
Στα ομορφότερα χρώματα και σχέδια, με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα, οι πετσέτες Sun of a Beach έχουν, σίγουρα, τραβήξει την προσοχή μας, από την πρώτη φορά που τις πήρε το μάτι μας. Δύο φίλες, η Έλλη Ρούντου και η Μελίνα Πίσπα, μετά από χρόνια στον χώρο της μόδας από τις θέσεις της στυλίστριας και της σχεδιάστριας αντίστοιχα, λάνσαραν την δική τους σειρά από πετσέτες θαλάσσης, εμπνευσμένες από την beach κουλτούρα με την οποία μεγάλωσαν. Κάθε σχέδιο των συλλογών τους έχει δημιουργηθεί με αναφορές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου- από την γραφική ομορφιά των Κυκλάδων, μέχρι το κοσμοπολίτικο Κάπρι, το σέξι Ρίο και την cool καλιφορνέζικη surf αισθητική. Ελαφριές, αφράτες και απορροφητικές, οι πετσέτες Sun of a Beach είναι φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι που τις κάνει –εκτός από πανέμορφες- και ιδιαίτερα ανθεκτικές. Για να τις αποκτήσετε, μπείτε στο e- shop του brand.

Salty bag: Το upcycling είναι τάση και στις τσάντες
Φτιαγμένες στην Κέρκυρα, οι τσάντες Salty Bag παράγονται από υλικά αχρηστευμένα, συχνά πεταμένα, με τις αρχές του upcycling. Πανιά από σκάφη, windsurf, kitesurf, καμβάδες, μουσαμάδες και λοιπά, συνδυάζονται με κομμάτια από δέρμα και ιμάντες, και συνθέτουν τις πιο όμορφες, minimal chic τσάντες για τις διακοπές μας. Κάθε Salty Bag είναι μοναδική - διαφέρει σε υφή, απόχρωση και παλαίωση ανάλογα με τη ζωή και το κομμάτι του πανιού από το οποίο έχει προέλθει. Από την συλλογή έχουμε ξεχωρίσει τις μοναδικές totes, οι οποίες θα «φιλοξενήσουν» καθετί απαραίτητο για την παραλία, καθώς και τα σακ βουαγιάζ, σε διάφορα μεγέθη, που χωρούν όλα όσα θα χρειαστούμε στις διακοπές και τις ολιγοήμερες, καλοκαιρινές αποδράσεις μας- πάντα με απαράμιλλο στυλ. Μπείτε στο e-shop και κάντε δική σας μία Salty Bag σήμερα!