Superga και Versace δημιουργούν τα πιο funky sneakers της σεζόν

Superga και Versace δημιουργούν τα πιο funky sneakers της σεζόν

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας του footwear brand με τον ιταλικό οίκο έχει ήδη κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας

Οι συνεργασίες στον χώρο της μόδας έχουν, συνήθως, πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα αφού, brands διαφορετικού ύφους και αισθητικής καλούνται να δημιουργήσουν fashion items, πηγαίνοντας την δουλειά τους ένα βήμα παραπέρα.

Μία από τις συνεργασίες του φετινού καλοκαιριού, που ξεχωρίσαμε, είναι αυτή των Superga με τον οίκο Versace, στην δημιουργία μίας σειράς με απίστευτα chic sneakers. Τα funky παπούτσια, στο κλασικό -πλέον- σχέδιο των Superga, με τα πολύχρωμα, εκκεντρικά prints του οίκου Versace, είναι η απάντηση της cool fashionista στο casual στυλ.

Γιατί, όσο όμορφα κι αν είναι –θεωρητικά έστω- τα ψηλοτάκουνα, οι περισσότερες υποφέρουμε, από ένα σημείο και μετά. Τα Superga με την υπογραφή του οίκου Versace δίνουν στα looks μας ισόποσες δόσεις funky αισθητικής και chicness, και μπορούν να μας πάνε, από τον πρωινό μας καφέ, μέχρι τα χαλαρά ποτά το βράδυ. Και όλα αυτά, με πολύ μεγαλύτερη άνεση από τα strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα που αγοράσαμε γιατί ήταν όμορφα, αλλά αποφεύγουμε να φοράμε για ευνόητους λόγους. Αποκτήστε τα σήμερα, και τα πόδια σας θα σας ευχαριστούν για πολύ καιρό.