#ΝYFW: The (Atomic) Blonds

Δέσποινα Καμπούρη
#ΝYFW: The (Atomic) Blonds

Μετά την Charlize Theron στην ομώνυμη ταινία, ήρθε η σειρά και ενός fashion show να μας «αναστατώσει».

IMG 4881 copy

Μπορεί η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης fall/winter 20-21 να έχει χάσει λίγη από τη λάμψη των προηγούμενων shows της, με αξιοσημείωτες απουσίες όπως αυτή του Ralph Lauren που αποφάσισε φέτος να κάνει το δικό του fashion show τον Απρίλιο και του Tom Ford που φέτος επέλεξε το Λος Άντζελες, όμως μετά την all time classic συμμετοχή του οίκου Zimmermann που ποτέ δε μας απογοητεύει, είχαμε μία ευχάριστη έκπληξη: Τους The Blonds. Αυτό το ανατρεπτικό σχεδιαστικό δίδυμο από τη Νέα Υόρκη, κατάφερε το βράδυ της Κυριακής (9 Φεβρουαρίου) να μεταμορφώσει την Gallery I των Spring Studios σε ένα μοναδικό party για κολλητούς φίλους. Τόσο ζεστό, διασκεδαστικό και ξεσηκωτικό ήταν το κλίμα στο location που έλαβε χώρα αυτό το ανατρεπτικό show. Όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί, αισθανθήκαμε προσωπικοί τους καλεσμένοι!

IMG 4885 copy

Οι The Blonds έδειξαν ένα θεαματικό show εμπνευσμένο από την βασική τους ιδέα: να παρουσιάσουν τη μόδα ως θρησκεία. Μπροστά από τον μεγαλο, λευκό και φωτισμένο σταυρό στο background και υπό τους ήχους του Like a prayer της Madonna (καθόλου τυχαία η επιλογή του soundtrack αφού στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για εκείνη συγκεκριμένα κομμάτια για διάφορες εμφανίσεις της) εμφανίστηκε ο ένας εκ των δύο δημιουργών, Philippe Blond, που άνοιξε το show με ολόσωμη χρυσή φόρμα και χρυσό στεφάνι στα μαλλιά.



IMG 4865 copy

Ο creative director των The Blonds, David Blond, μαζί με τον σχεδιαστή, Philippe Blond θέλησαν σε αυτό το show να αποτίσουν φόρο τιμής στις λατινοαμερικάνικες ρίζες τους καλώντας guest celebrities συμπεριλαμβανομένων των -Gloria Trevi (Μεξικάνα τραγουδίστρια) και Natti Natasha (τραγουδίστρια από τον Άγιο Δομίνικο). «Αυτή η συλλογή είναι ένας συνδυασμός κοστουμιών και μόδας. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να την ορίσω ή να την εκφράσω με λόγια αφού οι δικοί μας πελάτες αντιμετωπίζουν τα ρούχα μας σαν στολή εργασίας. Δεν είναι ο μέσος αγοραστής ρούχων!», είπε ο David Blonde μετά το τέλος του show.

Τα μοντέλα έλαμπαν κυριολεκτικά ανάμεσα σε χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις μέσα στα γυαλιστερά κορμάκια τους ή τα κεντημένα tops τους από ημιπολύτιμους λίθους. Φτερά και πούπουλα δημιουργουσαν την αίσθηση ευφορίας και σε έκαναν να θες να χορέψεις σα να βρίσκεσαι στο πιο glam βραζιλιάνικο καρναβάλι.



Οι που δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να εκφράζουν μέσα από τα shows τους τη βαθιά τους πεποίθηση για ισότητα αλλά και την υποστήριξή τους στις ομάδες που αισθάνονται ότι βρίσκονται στο περιθώριο, έστειλαν στο runway ένα άτομο με ειδικές ανάγκες που διέσχισε το catwalk με αναπηρικό καροτσάκι. Το διαφορετικό «μοντέλο» αποθεώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο. Κι εμείς, φύγαμε από τα Spring Studios γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για όσα είδαμε από κοντά στους The Blonds! Πραγματικά ξεχώρισαν φέτος! Περιμένουμε με αγωνία να τους παρακολουθήσουμε ξανά τον Σεπτέμβρη.
Δες επίσης: #NYFW DAY 3: Βρεθήκαμε στα shows των AREA, Jason Wu και Chromat#NYFW DAY 3: Βρεθήκαμε στα shows των AREA, Jason Wu και Chromat