#ΜFW: Backstage στιγμές από το show του Οίκου Moncler και το εντυπωσιακό apres ski μακιγιάζ του

Άννα Πρέλεβιτς
#ΜFW: Backstage στιγμές από το show του Οίκου Moncler και το εντυπωσιακό apres ski μακιγιάζ του

Τι μας αποκάλυψε ο make up legend και director της Mac, Terry Barberon;

Χθες το μεσημέρι με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Μιλάνου αδημονούσα για το show του Μοncler που θα σήμανε την έναρξη του Milan Fashion Week 2020 λίγες ώρες αργότερα.

THE SHOW

Μία τεράστια αποθήκη, 7 ονειρεμένα installation shows, ( σε συνεργασία με 6 καταξιωμένους σχεδιαστές) ένας Will Smith που με χαιρετάει την ώρα που βγάζω story για το instagram του Queen (ναι ναι θα μιλήσω και για αυτό στη συνέχεια) και περίπου 15 ώρες αργότερα και είμαι ακόμα με το στόμα ανοιχτό!

Στα instagram stories του Queen (@queengr) υπάρχουν οι καλύτερες στιγμές τις χθεσινής βραδιάς τις οποίες αξίζει να τις δεις γιατί δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο σε fashion week.

THE LOOK

Καταρχάς, ας μιλήσουμε για το beauty κομμάτι που τόσο μου αρέσει να συζητάμε πάντα. Το make up φυσικά το επιμελήθηκε η Mac Cosmetics και είχα τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τον make up legend και director της Mac, Terry Barberon. Ευγενέσταστος, φιλικότατoς, συνεργάσιμος, ο οποίος με απίστευτη γλυκύτητα μου έλυσε όλες τις απορίες παρόλο το χάος που επικρατούσε. Επαγγελματίας με κεφαλαίο "E".

IMG 0169 Facetune 20 02 2020 07 42 21

Αυτό που τόνισε ο Terry (μπορείς και αυτό το video να το δεις στο instagram του @queengr) είναι πως η γυναίκα δεν χρειάζεται να βάφεται πολύ για να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή. Αρκεί να φαίνεται η επιδερμίδα της όμορφη. Κάποια look ήταν εμπνευσμένα από τα 60's, με minimal makeup, "καθαρή" επιδερμίδα, μία φυσική ομορφιά που να παραπέμπει σε "Bond Girl." Κάποια άλλα look ήταν πιο exotic, με χρωματιστές σκιές που με τρέλαναν σαν πρόταση και ταίριαζαν απόλυτα με τα πιο crazy και funky ρούχα τους οίκου.



THE CUTE MOMENT

Ανάμεσα στα 6 shows υπήρχε και μία επίδειξη μόδας από τους τετράποδους μικρούς μας φίλους! Υπέροχα (και σίγουρα πανάκριβα) Moncler μπουφανάκια για τις κρύες μέρες του χειμώνα :)

THE GOSSIP

Σου έχω και μία πιο juicy είδηση. Όση ώρα τριγυρνούσα backstage και μάζευα υλικό παρατηρούσα πως ΟΛΑ τα μοντέλα, αγόρια-κορίτσια έτρωγαν από κάτι! Ω ναι. Υπήρχε catering σε κάθε ένα από τα 6 καμαρίνια και όλα τα μοντέλα έτρωγαν τα σαντουτσάκια τους ή τις μπαρίτσες τους. Στο λέω γιατί οι μισές φωτογραφίες που θα δεις στη συνέχεια τραβήχτηκαν αφού το μοντέλο έχει μόλις καταπιεί την μπουκιά του. Οπότε αυτά που ακούμε συνέχεια ότι τα μοντέλα δεν τρώνε και ότι δεν πίνουν καν νερό πριν από τις επιδείξεις να το κοιτάξουμε λίγο διεξοδικά γιατί είναι ψέμα .. μεγάλο.

THE CHERRY ON THE CAKE (το κερασάκι στην τούρτα :P)

H αποκορύφωσή της χθεσινής εμπειρίας ήταν όπως ανέφερα και στην αρχή του άρθρου, η απρόσμενη άφιξη του αγαπημένου μου ηθοποιού Will Smith και ο ακόμα πιο απρόσμενος χαιρετισμός του στο video που έβγαζα για το Instagram. Επειδή υπάρχει και ένα αποκλειστικό βίντεο στο @queengr μπορείς να δεις και εσύ ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται σε όλους με σεβασμό (δεν είναι τυχαία η καλή του φήμη), είναι χαμηλών τόνων και χαμογελάει σε όλους. Ένας πραγματικός σταρ.

81834ad1 6e28 4bf1 940f d4a831aa5c3d


Φυσικά και ζήτησα μία selfie χωρίς καμία ντροπή. Will Smith σάγαπώ!

Υ.Γ: Στο άρθρο της 'Εβελυν μπορείς να δεις ακριβώς τι έγινε στα 7 φαντασμαγωρικά installation shows!