5 fashion trends απευθείας από το Παρίσι που θα μας απασχολήσουν φέτος

5 fashion trends απευθείας από το Παρίσι που θα μας απασχολήσουν φέτος

Οι πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις μεγάλες τάσεις που θα κυριαρχήσουν κατά τη διάρκεια του έτους.

Μπορεί τα shows να πραγματοποιήθηκαν φέτος ψηφιακά λόγω της εν εξελίξει πανδημίας, αυτό ωστόσο δεν αποτέλεσε εμπόδιο για να δούμε τις εντυπωσιακές δημιουργίες των κορυφαίων οίκων. Οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και εμείς προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τα trends που ξεχώρισαν και αναμένεται να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η δημιουργικότητα δεν έλλειψε ενώ εμφανής ήταν η προσπάθεια των οίκων να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Υπέροχα σύνολα, εντυπωσιακά φορέματα, έντονα χρώματα και ιδιαίτερες υφάνσεις πρωταγωνίστησαν στις συλλογές και μας θύμισαν την προ-covid εποχή στην Γαλλική μητρόπολη της μόδας.

Ας δούμε λοιπόν τα 5 trends που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Από τα μπουφάν bouclé του Schiaparelli μέχρι τα φανταχτερά φορέματα του οίκου Paco Rabanne, αυτές είναι οι τάσεις που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα φέτος.

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό για τη φετινή χρονιά

https://www.instagram.com/p/CMW0HPjIybg

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style