Τα looks που ξεχωρίσαμε από τις εβδομάδες μόδας της σεζόν AW21

Τα looks που ξεχωρίσαμε από τις εβδομάδες μόδας της σεζόν AW21

Είδαμε πολλά κλασικά αλλά και εντυπωσιακά looks, δες τα και εσύ μαζί μας

Δεν περιμέναμε ότι θα περάσει μία ακόμη σεζόν χωρίς ταξίδια στις μητροπόλεις της μόδας και χωρίς να μπούμε στους ξέφρενους ρυθμούς των backstage στα fashion weeks αλλά η πανδημία μας κράτησε και πάλι εδώ. Παρακολουθήσαμε όσες πασαρέλες μπορούσαμε και με αγαπημένα μας brands βρεθήκαμε –έστω και διαδικτυακά- σε κάποια παρασκήνια όμως… θέλαμε κι άλλο! Σας beauty department ομολογούμε ότι δεν υπάρχει κάτι πιο υπέροχο από το να βρίσκεσαι εκεί την ώρα που δημιουργούνται οι τάσεις! Ελπίζουμε ότι δεν θα μας βρει άλλη σεζόν καθηλωμένες στους υπολογιστές μας!

Μέχρι να μπορέσουμε να ξαναγιορτάσουμε τη μόδα και την ομορφιά στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη συγκεντρώνουμε τα καλύτερα looks που είδαμε να παρελαύνουν φέτος σε μία gallery για να δεις και εσύ πώς θα μακιγιαριστούμε και πώς θα χτενιστούμε τον επόμενο χειμώνα.

Τα χτενίσματα και τα μακιγιάζ που είδαμε να παρελαύνουν στις πασαρέλες δεν είναι όλα ακριβώς φορέσιμα στην πραγματική ζωή αλλά… Δημιουργούν ένα story, βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε ένα look και εμείς θα κρατήσουμε από αυτά κάποιες γραμμές eyeliner, κάποια κόκκινα κραγιόν και σίγουρα πολλά χτενίσματα και smoky eyes!

Κάνε τώρα ένα ακόμη scroll και δες τα όλα στην παρακάτω gallery φίλη μας fashionista και διάλεξε ποιο θα υιοθετήσεις την σεζόν που έρχεται!

Διάβασε ακόμα: Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της