Dior Haute Couture FW 21/22: Οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη έδωσαν το παρών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Dior Haute Couture FW 21/22: Οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη έδωσαν το παρών

Όλες οι λαμπερές παρουσίες στο show που υμνεί την υψηλή ραπτική.

Δυναμικό comeback στις πασαρέλες της Υψηλής Ραπτικής έκανε ο κορυφαίος οίκος μόδας Christian Dior. To show αποτέλεσε ορόσημο της δέσμευσης του Γαλλικού οίκου στη χειροτεχνία, που πρωταγωνίστησε στην ξεχωριστή συλλογή. Όπως είδαμε στο runway, το κέντημα κατέχει κι αυτό έντονη παρουσία στα looks, με την δαντέλα και τις φτερωτές λεπτομέρειες των ρούχων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

H εντυπωσιακή συλλογή

Μετά την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 στην ΑθήναCruise 2022 στην Αθήνα που έκανε αίσθηση, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Maria Grazia Chiuri άντλησε έμπνευση από τη Sala dei Ricami στο Palazzo Colonna της Ρώμης και επέστρεψε στο Παρίσι για την επίδειξη Haute Couture του διάσημου Γαλλικού οίκου.

Κρίνοντας από το φωτογραφικό υλικό του show, τα πανωφόρια και τα παλτό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της συλλογής για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Την ίδια ώρα οι σιλουέτες διαθέτουν έντονες επιρροές από το “Bar suit” της Chiuri με τονισμένη μέση, περίτεχνα φορέματα, φούστες και tailored κομμάτια.



5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το ονειροπόλο μιούζικαλ του οίκου Moschino

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών

Η Cara Delevigne, η Suki Waterhouse, η Florence Pugh και η Mathilde Warnier είναι μόνο μερικές από τις celebrities που παρακολούθησαν το εντυπωσιακό show του Γαλλικού Οίκου. Η Monica Belucci έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό και όπως ήταν αναμενόμενο ξεχώρισε με την ενδυματολογική της επιλογή, κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

https://www.instagram.com/p/CQ-nJy9oNBM

Πηγή φωτογραφιών: apimages και @dior

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το ονειροπόλο μιούζικαλ του οίκου Moschino



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις celebrities που παρευρέθηκαν και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.