NYFW: Με θέα 360 μοιρών που κόβει την ανάσα ο LaQuan Smith αποθεώθηκε για την S/S 2022 συλλογή του

Sabine Camhi
NYFW: Με θέα 360 μοιρών που κόβει την ανάσα ο LaQuan Smith αποθεώθηκε για την S/S 2022 συλλογή του

Ο Laquan Smith με μια εντυπωσιακή συλλογή καλωσορίζει την σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2022!

Tο φημισμένο Empire State Building ή αλλιώς «Το Κτήριο της Αυτοκρατορικής Πολιτείας» φιλοξένησε την πρώτη του επίδειξη μόδας και το fashion crowd της New York Fashion Week S/S 2022 δεν σταμάτησε λεπτό να ποστάρει αποθεωτικά σχόλια για τα edgy signature looks του LaQuan Smith που θα καθορίσουν στιλιστικά το επόμενο καλοκαίρι μας.

Η επιλογή του αγαπημένου Νεοϋορκέζου σχεδιαστή να καλωσορίσει τους επισκέπτες στον 86ο όροφο του εμβληματικού κτιρίου, με μια δυναμική συλλογή γεμάτη αντιθέσεις, αντικατοπτρίζει την κορύφωση μια εντυπωσιακής χρονιάς για το LaQuan Smith brand, το οποίο έχει δει τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 87% από τις αρχές του 2020.

Laquan_Smith_sillogi_nea_yorki12.png

«Η προβολή στο Empire State Building αυτή τη σεζόν είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη μόδα, όχι μόνο για το brand, αλλά κατέχει και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη και το να μπορώ να παρουσιάσω τη συλλογή μου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022 στο κορυφαίο αξιοθέατο της πόλης είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».» δήλωσε ο LaQuan Smith, ο οποίος ντύνει τις πιο δυναμικές γυναίκες του πλανήτη των celebs, από την Rihanna και την Lady Gaga μέχρι τις αδερφές Kardashians και την Beyoncé.

Τα αγαπημένα μας looks από την συλλογή

Μοντέλα περπάτησαν το runway του LaQuan Smith φορώντας εφαρμοστές mini φούστες με πούλιες σε μπλε και λευκό χρώμα, one pieces και εφαρμοστά παντελόνια. Ένα από τα αγαπημένα μου looks το είδα πάνω στην Elsa Hosk, η οποία έλαμψε με σέξι λευκό halter dress και το απίστευτα glamorous τζάκετ της κολεξιόν. Η Taylor Hill ανέδειξε ένα εκθαμβωτικό μπλε μπικίνι και η Barbara Palvin μας άφησε άφωνες φορώντας ένα δαντελένιο στράπλες μακρυμάνικο φόρεμα.

Laquan_Smith_sillogi_nea_yorki14.png

Χτενίσματα με έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα catwalks

Τα βλέματα της front row αλλά και των instagramers του πλανήτη της μόδας, τράβηξαν βέβαια και τα hot hair looks της LaQuan Smith πασαρέλας, τα οποία εμπνεύστηκε η Lacy Redway, Global TRESemmé Stylist χρησιμοποιώντας προϊόντα TRESemmé. Από το 2006, το TRESemmé αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 75 επιδείξεις στην μεγαλούπολη.

Laquan_Smith_sillogi_nea_yorki13.png

Από το show του Laquan Smith δεν θα μπορούσε να λείπει η Lacy Redway, η οποία είναι μια από τις πιο χαρισματικές στυλίστριες μαλλιών.

Τα χτενίσματα στην επίδειξη έλαμπαν από υγεία και φυσικότητα και μας απέδειξαν πώς με τα προϊόντα TRESemmé μπορούμε όλες να αναδείξουμε την πιο όμορφη και λαμπερή πλευρά μας, τη φυσική! Η απλότητα κυρίευσε τις πασαρέλες - κυματιστά μακριά μαλλιά, μαλλιά πιασμένα πάνω σε αλογοουρά και κότσο, και άφρο μαλλιά θα είναι μερικές από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την ερχόμενη άνοιξη του 2022.

«Τα χτενίσματα αυτή τη σεζόν και κάθε μου σεζόν είναι για όλες τις γυναίκες. Μου αρέσει να συμπεριλαμβάνω τουλάχιστον 3 παραλλαγές, για να είναι τα κορίτσια μου πάντα τόσο διαφορετικά και σέξι με τον δικό τους τρόπο» δήλωσε ο σχεδιαστής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Laquan Smith Spring/Summer 2022