NYFW Day 3: Η Alice + Olivia επιστρέφει στο runway με μια πολύχρωμη συλλογή για την άνοιξη

Sabine Camhi
NYFW Day 3: Η Alice + Olivia επιστρέφει στο runway με μια πολύχρωμη συλλογή για την άνοιξη

Η τέχνη και η μόδα συνδυάστηκαν άψογα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εγκατάσταση που θα μείνει στο μυαλό μας για πολύ καιρό ακόμα!

Εντυπωσιακά prints και έντονα χρώματα ενώθηκαν για να γράψουν μια ξεχωριστή ιστορία μόδας, στην πασαρέλα του οίκου Alice+Olivia, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022. Με τίτλο «Come Create With Us», το show του brand Alice+Olivia ήταν ένα φεστιβάλ μόδας, τέχνης και δημιουργικής έκφρασης.

NYFW: H S/S 2022 συλλογή του Jeremy Scott για τον Moschino μας ταξίδεψε στην παιδική μας ηλικία

Η έμπνευση πίσω από την συλλογή

Για την Άνοιξη του 2022, η designer Stacey Bendet δημιούργησε όχι μόνο μια συλλογή, αλλά έναν ολόκληρο χώρο φτιαγμένο για γυναίκες, από γυναίκες.

Η συλλογή «Come Create With Us» παρουσιάστηκε ανάμεσα σε έργα γυναικών καλλιτεχνών, ένα νεύμα στις ιστορικές συνεργασίες της Alice + Olivia με δημιουργούς από διαφορετικούς κλάδους.

alice_and_olivia_pasarela_nea_yorki1.jpg

Η δυναμική σχέση της μόδας και της τέχνης αποτελεί θέμα συνεχόμενης συζήτησης στη Νέα Υόρκη και ο συνδυασμός των δύο κλάδων αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Stacey Bendet εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Κάθε φορά, όμως, μας εντυπωσιάζει σαν να είναι η πρώτη φορά! Στη NYFW S/S 2002 τα μοντέλα στο show της Alice + Olivia πόζαραν μπροστά από ένα φόντο, στον οποίο η Blair Breitenstein πρόσθετε χρώμα όσο περνούσε η μέρα.


https://www.instagram.com/reel/CTkwu7UJFfF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι είδαμε

Σε αυτήν την συλλογή είδαμε αέρινα ρούχα, φτιαγμένα σε πολύ λεπτά και ευκολοφόρετα υφάσματα.

Οι πολύχρωμες εμφανίσεις κυριάρχησαν με κόκκινα, πορτοκαλί, κίτρινα, πράσινα και μοβ φορέματα. Τα matching sets ήταν τα βασικά κομμάτια της κολεξιόν και οι πολύχρωμες ρίγες έκαναν έντoνη την εμφάνισή τους. Ο black & white συνδυασμός, ένας από τους πιο διαχρονικούς, θα είναι επίσης must το επόμενο καλοκαίρι.



Η συλλογή όμως δεν θα πλήρης χωρίς glamorous και rock and roll στοιχεία της δεκαετίας του '70. Μια πράσινη ολόσωμη φόρμα, ένα κίτρινο cropped τζάκετ και μια mini φούστα, ένα πορτοκαλί oversized μπλέιζερ συνδυασμένο με ένα μεταξωτό φαρδύ παντελόνι, και ένα μπλε φόρεμα με κόψιμο, ολοκληρώθηκαν με μακριά κασκόλ που πρόσθεσαν μια glamorous πινελιά στα πολύχρωμα υφάσματα. Επιπλέον, εντυπωσιακές πιέτες σε φούστες και φορέματα, και ζώνες αλυσίδα έκαναν την εμφάνισή τους.

Tα beauty looks των μοντέλων επιμελήθηκε η Justine Marjan, TRESemmé Global Stylist, δημιουργώντας χτενίσματα στολισμένα με extra αξεσουάρ που έκλεψαν την παράσταση. Σε συνδυασμό με τα outfits, δημιούργησαν το πιο fun catwalk που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

EXTRA TIP

Aξίζει να προσθέσουμε πως η συλλογή δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από vegan δέρμα!

Συνέχισε στην gallery για να δεις τα αγαπημένα μας looks από το νεοϋροκέζικο show της Alice + Olivia:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Alice + Olivia SS22