Savage x Fenty vol.3: To show Rihanna ήταν μια ωδή στη θηλυκότητα και την σεξουαλική απελευθέρωση

Sabine Camhi
Savage x Fenty vol.3: To show Rihanna ήταν μια ωδή στη θηλυκότητα και την σεξουαλική απελευθέρωση

Το πρωτοποριακό όραμα της τραγουδίστριας επέστρεψε!

Το τρίτο κομμάτι της συλλογής εσώρουχων Savage x Fenty της Rihanna έκανε πρεμιέρα στις 24 του μήνα στην πλατφόρμα Amazon Prime Video - ένα φορμάτ που έσπασε το διαδίκτυο στην πρώτη του παρουσίαση.

Ενώ το trailer του Savage x Fenty Show Vol. 3 κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, στο οποίο είδαμε την Rihanna να παίρνει ένα ασανσέρ για να ανέβει κατευθείαν στο υψηλότερο σημείο ενός ουρανοξύστη, η RiRi μας επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις κατά την διάρκεια του show, τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις.

Το 40λεπτό show/ extravaganza ήταν γεμάτο από ένα diverse cast high profile μοντέλων, διάσημους από όλους τους χώρους της showbiz, χορευτικά performances, και μουσικά ensembles.

Στo 2o Savage x Fenty show της Rihanna οι πρωταγωνίστριες είχαν μία «δυνατή», προσωπική ιστορία



Ποιες είδαμε στο Savage x Fenty show vol.3;

Αρχικά, στα 55 της χρόνια, η Cindy Crawford έκανε ένα δυναμικό comeback στην πασαρέλα, και έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ. Το θρυλικό μοντέλο των '90s ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο κάνει πασαρέλα φορώντας ένα εκθαμβωτικό halter neck φόρεμα στην απόχρωση του πετρόλ και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.


https://www.instagram.com/p/CUNiY_UlDBQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέρα από την Cindy Crawford, στο show της Rihanna είδαμε και την Gigi Hadid, η οποία περπάτησε την πασαρέλα με μια μεταλλική ρόμπα και εσώρουχα. Το cat eye makeup της θα έκανε την Κλεοπάτρα της Elizabeth Taylor να ζηλέψει.

Το 24χρονο μοντέλο και κόρη της Madonna, Lourde Leon, έκλεψε την παράσταση με ένα σετ εσώρουχα από βινύλιο, και ένα παλτό και μπότες μέχρι τους μηρούς πάλι από βινύλιο. Άλλες αξιοσημείωτες εμφανίσεις περιλάμβαναν αυτές της Behati Prinsloo, της Irina Shayk και της Normani.


https://www.instagram.com/p/CUNFQfijPwu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχέδια

Στο show υπήρχαν δημιουργίες από μαύρο, μπλε και κόκκινο λατέξ, σετ εσωρούχων από neon δαντέλα, διχτυωτά bodysuits με αστέρια, ασημένια λαμέ looks και πολλά ακόμα.

Για ακόμη μια χρονιά, η 33χρονη δισεκατομμυριούχος άφησε πίσω στερεότυπα για τη γυναικεία φύση, τη σεξουαλικότητα και το σώμα και γιόρτασε την ενσωμάτωση και το body positivity.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα highlights του Savage x Fenty show vol.3:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News