Τα 5 trends στα κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που ξεχώρισαν στις πασαρέλες

Sabine Camhi
Τα 5 trends στα κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που ξεχώρισαν στις πασαρέλες

Αυτά είναι τα κοσμήματα που θα απογειώσουν τα summer looks μας!

Είναι γνωστό πως το στυλ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Αυτά είναι τα μικρά στοιχεία που έχουν τη δύναμη να απογειώσουν ένα σύνολο. Γι’ αυτόν τον λόγο, εκτός από μοναδικές δημιουργίες, σε κάθε σεζόν οι σχεδιαστές αφιερώνουν μεγάλο κομμάτι των catwalks στο styling των πρωτότυπων κοσμημάτων τους. Ένα κόσμημα προσθέτει φυσικά χρώμα, λάμψη και στυλ σε κάθε outfit, αλλά μπορεί να εμπλουτίσει το όραμα ενός σχεδιαστή και να τον βοηθήσει να πει την ιστορία που θέλει να εκφράσει με τη συλλογή του.

Eye Candy: κοσμήματα που ξεχωρίσαμε από την σεζόν SS22

Εκτός από τα κοσμήματα με διαχρονική αξία, υπάρχουν και οι τάσεις της σεζόν. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι fashion influencers αναζητούν τρόπους να ανανεώσουν εύκολα τις εμφανίσεις τους, και, όπως φαίνεται από τα top trends στον μήνα μόδας, τα over-the-top αξεσουάρ και κοσμήματα είναι αυτά που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά τους looks του χρόνου.

Fashion Week: Τα αξεσουάρ κυριαρχούν στις πασαρέλες των ανοιξιάτικων συλλογών - Πιο glam από ποτέ!

Ενώ το no.1 αξεσουάρ ήταν και θα παραμείνει η μάσκα, οι σχεδιαστές δεν παρέλειψαν να ολοκληρώσουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις με chokers με πετράδια, με Y2K εμπνευσμένα κοσμήματά, με statement σκουλαρίκια και άλλα. Από τον Brandon Maxwell στην Carolina Herrera, οι τάσεις απέδειξαν πως του χρόνου θα ισχύει το «the bigger, the better». Όσο δηλαδή πιο μεγάλο και εντυπωσιακό είναι το κόσμημα τόσο το καλύτερο.


https://www.instagram.com/p/CTs9EwhjoE7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είτε το γούστο σου στα κοσμήματα είναι πιο παραδοσιακό είτε πιο trendy, αξίζει να επενδύσεις στις 5 τάσεις κοσμημάτων της σεζόν Άνοιξης/Καλοκαίρι του 2022. Συνέχισε παρακάτω για να πάρεις έμπνευση. Σίγουρα θα βρεις μια τάση που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Fendi Spring/Summer 2022